• Relansată într-o nouă formulă pe 25 martie, platforma de știri Termene.ro a reușit să înregistreze peste 50.000 de vizualizări joi,  9 aprilie.
  • Produsul Business News oferit de Termene.ro furnizează conținut jurnalistic direcționat pentru antreprenori, dar și pentru abonații portalului Termene.ro.

Audiența și numărul de vizualizări al platformei Business News de la Termene.ro a crescut constant de la momentul lansării și până în prezent. Media zilnică, în timpul unei zile lucrătoare, se situează puțin sub 10.000 de vizualizări (aproximativ 11% din audiența medie zilnică a celei mai bune publicații de profil economic). La media zilnică prezentată nu am ținut cont de recordul din ziua de 9 mai.

Accesările provin în principal de la antreprenori, deoarece produsul Business News al Termene.ro a fost promovat și prezentat doar abonaților Termene.ro și persoanelor care urmăresc Termene.ro pe rețelele de socializare.

Platforma de știri a Termene.ro poate fi găsită la linkul termene.ro/articole.

În săptămâna de după Paște, secțiunea de Business News a Termene.ro a înregistrat o creștere semnificativă, iar pe 9 mai s-au înregistrat 53.859 de vizualizări realizate de peste 40.000 de utilizatori unici de internet.

 

Pentru perioada următoare, platforma Business News de la Termene.ro își propune să-și crească constant audiența zilnică, iar vârfurile de trafic să depășească recordul actual, de 53.859 de vizualizări.

Creșterea constantă a traficului realizat în rândul antreprenorilor s-a datorat unui conținut diversificat și știri exclusive despre programele de finanțare precum Start-Up Nation 2024, Femeia Antreprenor, IMM Plus 2024, și despre impozitarea IMM-urilor în anii următori. În plus, zilnic, platforma de știri conține analize bazate pe datele oferite de abonații Termene.ro, informații despre dezvoltarea antreprenorială în zone turistice, companii și domenii de activitate.

Zona de Business News oferă și o monitorizare zilnică a spațiului media și instituțional pe zona economică într-un Livetext.

De exemplu, în această perioadă, platforma Business News de la Termene.ro analizează din punct de vedere antreprenorial satele propuse de Ministerul Economiei, Antreprenoriatului și Turismului pentru a intra în lista mondială a Best Tourism Villages.

Pentru perioada următoare, platforma de știri Termene.ro își propune să ofere informații de calitate și să îmbunătățească redactarea acestora. Unul dintre obiectivele principale este să furnizeze tot mai multe informații exclusive din întreaga zonă economică.

Conținutul editorial și coordonarea acestuia sunt externalizate de Termene.ro către agenția de jurnalism Clever News Center.

  • Articole mai importante publicate de Termene.ro în ultima perioadă:
Ministerul Sănătății a publicat în Monitorul Oficial ordinul care limitează concediile medicale acordate de medicii de familie.

Guvernul a aprobat taxa de lux pe proprietățile peste 500.000 de euro.

291 de firme cu acționariat rusesc au fost înființate în România după ce Rusia a fost supusă sancțiunilor internaționale

Nasty – afacerile din România. Ilie Năstase a avut firme de taximetrie și amenajări interioare. Este administrator la Hotel Aurelius Împăratul Romanilor

Guvernul și Comisia Europeană negociează și variantă creșterii impozitul de 3% pe cifra de afaceri

Ce afaceri mai sunt în Jurilovca, sat nominalizat să intre în 2024 în lista Best Tourism Villages

Ultimele noutăți despre Start-Up Nation 2024: Informații noi despre când și cum vor fi selectate firmele de consultanță

Clasamentul intermediar al firmelor cu cele mai mari profituri înregistrate în 2023, actualizat până pe data de 7 mai

Cele șase sate din România care pot intra anul acesta în lista mondială Best Tourism Villages

Senatul a adoptat proiectul de lege prin care PFA-urile se pot transforma în SRL-uri

Țigările electronice vor avea acciză, conform unui proiect al Ministerului de Finanțe

Legea agentului imobiliar. Intermediarii vor fi obligați să urmeze cursuri și să se înscrie într-un registru public administrat de ANCPI

Despre Termene.ro

Dacă tot sunteți aici, Termene.ro vă recomandă să vă abonați la newsletterul Cafeaua de la 7, care vă oferă ocazia să citiți tot ce s-a întâmplat important în ziua precedentă. Newsletterul vă recomandă informații care pot fi importante pentru antreprenori, știri utile în viața cotidiană, dar și noutăți de povestit colegilor sau angajaților într-o pauză.

Varianta video a newsletterului, poate fi urmărită pe Facebook, Youtube, Instagram, Tiktok, sau aici, pe blogul de news al platformei Termene.ro

Distribuie mai departe