Descoperă soluțiile Termene.ro pentruDepartamentul Legal

Dacă ai în responsabilitate un volum mare de dosare în instanță ale clienților pe care îi reprezinți, ale partenerilor de afaceri sau ale propriei companii, devine dificil să urmărești cu aceeași acuratețe fiecare caz în parte. Elimină orice eroare umană prin trecerea la gestionarea și monitorizarea automatizată a întregului tău portofoliu, indiferent câte dosare cuprinde.

Vreau să testez platforma

Contexte identificate de Termene.ro

Pierzi un termen

Pierzi un termen de judecată din cauza numărului mare de dosare pe care le ai în grijă sau pentru că nu ți s-a reamintit la timp. Reputația ta are serios de suferit, fiindcă neprezentarea în instanță e tradusă drept dezinteres față de client. Pe cale de consecință vei fi impactat și financiar.

Vrei să monitorizezi dosarele pe rol

Ai parteneri de afaceri ale căror companii au dosare în instanță sau propria firmă trebuie să rezolve spețe în justiție. E necesar să verifici materiile juridice și să monitorizezi procesele colaboratorilor care ți-ar putea impacta negativ businessul. Trebuie să fii la curent în orice moment cu evoluția propriilor dosare.

Un partener intră în insolvență

Ai nevoie să afli instantaneu când judecătorul admite cererea de insolvență și dosarul primește număr de înregistrare, ca să te poți înscrie cât mai rapid la masa credală.

Ce diferențiază soluția Termene.ro?

Informații legale, actualizate în timp real

Ai siguranța că accesezi cele mai noi date disponibile despre companiile pe care le verifici.

Informații integrate din 15+ surse oficiale

Îți eficientizezi timpul și resursele pentru că platforma reunește toate datele de care ai nevoie ca să-ți gestionezi afacerea.

Platformă intuitivă cu viteză ireproșabilă

Beneficiezi la maximum de avantajele digitalizării. Orice informație e la un click distanță și se afișează instantaneu.

Alerte și notificări

Poți alege să fii alertat atunci când se apropie un termen limită pentru propria companie. Ești notificat atunci când apar schimbări în statutul partenerilor monitorizați.

Consilier dedicat

Experiența pe care am adunat-o ne-a învățat că dincolo de afaceri sunt întotdeauna oameni. Ținem cont de asta în fiecare interacțiune pe care o avem cu clienții noștri.

Suport tehnic

Nu-i nevoie să fii expert în tehnologie ca să folosești platforma. Dacă se întâmplă să te blochezi la un pas, îți acordăm sprijin ca să-ți poți rezolva problema.

Vrei să știi în orice moment în ce stadiu sunt dosarele care te interesează.

E mai simplu cu Termene.ro!

Te-ar putea interesa și
În ce situații o firmă poate pierde codul TVA?
Juridic

Anularea din oficiu a codului de TVA poate fi generată de mai multe situații și generează probleme referitoare la dreptul de deducere și, respectiv, la ajustarea TVA. Autoritățile fiscale au dreptul sa anuleze din oficiu înregistrarea TVA a unui contribuabili in anumite situații clar precizate de legislație. Societățile comerciale care își pierd astfel calitatea de […]

Cezar Amariei
scris de Cezar Amariei
31 May, 2023
6 minute
Calendarul obligațiilor fiscale din luna iunie. Termenele impuse de ANAF pentru sistemului TVA la încasare și pentru depunerea Formularului 100
Juridic

Agenția Națională de Administrare Fiscală (ANAF) a publicat calendarul obligațiilor fiscale pe luna iunie 2023. Prima lună a verii, după depunerea la sfârșitul lunii mai a bilanțurilor pe anul 2022, este una mai liniștită din punct de vedere fiscal, cel puțin pentru firmele care nu sunt plătitoare de accize. Cele mai impotante date din luna […]

termene.ro
scris de termene.ro
30 May, 2023
27 minute
ANAF propune procedura în cazul donațiilor și sponsorizărilor care trec peste limita deductibilă
Juridic

Conducerea ANAF a pus în dezbatere publică pe 30 mai, un proiect de ordin de președinte privind procedura de determinare și regularizare a diferenței de impozit pe profit/impozit pe veniturile microîntreprinderilor care a fost redirecționată în plus față de sumele care pot fi redirecționate pentru a fi deductibile din taxele către Fisc. Firmele care au […]

termene.ro
scris de termene.ro
30 May, 2023
8 minute
Discută direct cu un consultant Termene
Sau creează-ți un cont gratuit acum!

DESCARCĂ APLICAȚIA

Verifică asociații
și administratorii oricărei companii

DESCARCĂ APLICAȚIA

Verifică asociații și administratorii oricărei companii