Descoperă soluțiile Termene.ro pentruDepartamentul Credit Risk

Informațiile sigure și actualizate în timp real te ajută să previi expunerea la riscul de credit comercial și să iei decizii în beneficiul companiei tale.

Vreau să testez platforma

Contexte identificate de Termene.ro

Verifică la timp informațiile despre partenerii pe care îi creditezi ca să-ți menții afacerea în siguranță. Rapiditatea în decizii e esențială în business, de aceea toate datele din platformă sunt actualizate în timp real.

Stabilirea solvabilității financiare a unui partener

Problemele de cash flow și blocajele de stocuri sau de resurse pe care ți le poate provoca un client instabil au efecte asupra întregii tale activități.

Monitorizarea portofoliului de clienți

Ai nevoie să afli pe loc dacă se întâmplă modificări în structura companiilor partenere, ca să ai timp să iei decizii în beneficiul afacerii tale.

Segmentarea politicii de credit control

Analizezi periodic portofoliul de clienți și evaluezi politica de creditare. Păstrezi sau modifici limitele de credit, astfel încât să-ți protejezi și să-ți dezvolți afacerea.

Ce diferențiază soluția Termene.ro?

Informații legale, actualizate în timp real

Ai siguranța că accesezi cele mai noi date disponibile despre companiile pe care le verifici.

Informații integrate din 15+ surse oficiale

Îți eficientizezi timpul și resursele pentru că platforma reunește toate datele de care ai nevoie ca să-ți gestionezi afacerea.

Platformă intuitivă cu viteză ireproșabilă

Beneficiezi la maximum de avantajele digitalizării. Orice informație e la un click distanță și se afișează instantaneu.

Alerte și notificări

Poți alege să fii alertat atunci când se apropie un termen limită pentru propria companie. Ești notificat atunci când apar schimbări în statutul partenerilor monitorizați.

Consilier dedicat

Experiența pe care am adunat-o ne-a învățat că dincolo de afaceri sunt întotdeauna oameni. Ținem cont de asta în fiecare interacțiune pe care o avem cu clienții noștri.

Suport tehnic

Nu-i nevoie să fii expert în tehnologie ca să folosești platforma. Dacă se întâmplă să te blochezi la un pas, îți acordăm sprijin ca să-ți poți rezolva problema.

Vrei să eviți riscul de credit comercial?

E mai ușor cu Termene.ro!

Te-ar putea interesa și
A început Romania Start Up Revolution. 500 de firme din fiecare județ vor putea primi granturi
Juridic

Digitalizarea completă a documentelor de înființare a unei firme sau posibilitatea înființării unei companii de la 16 ani sunt doar câteva dintre propunerile proiectului Romania Start Up Revolution. Inițiat de mediul de afaceri, programul își propune să înainteze mai multe propuneri legislative și să sprijine finanțarea a 500 de start-up-uri în fiecare județ. Până atunci, […]

Marian Pavalasc
scris de Marian Pavalasc
28 Mar, 2023
4 minute
Apar noi tipuri de afaceri în HoReCa. Punctele Gastronomice Locale au trecut cu bine primul test
Analize Termene.ro

Înființarea Punctelor Gastronomic Locale este mai aproape de a deveni realitate după ce inițiativa a obținut avizul Consiliului Legislativ, deși reproșează „reguli insuficient conturate”. Dacă va fi adoptată, persoanele fizice sau juridice vor putea prepara și servi în locația proprie mai ușor produse culinare și băuturi, după rețete specifice zonei. Pe 28 februarie anul acesta, […]

Marian Pavalasc
scris de Marian Pavalasc
28 Mar, 2023
5 minute
Cum se explică rata mică a șomajului din România în condițiile crizei forței de muncă din economie
Analize Termene.ro

Nivelul șomajului în România este sub cel al Uniunii Europene, țara noastră având o rata de angajare mult mai bună față de economii puternice cum ar fi cele din Spania, Italia, Suedia sau Franța. Cu toate acestea, deficitul de forță de muncă depășește un milion de persoane la noi în țară, susține directorul Confederației Patronale […]

Marian Pavalasc
scris de Marian Pavalasc
27 Mar, 2023
8 minute
Discută direct cu un consultant Termene
Sau creează-ți un cont gratuit acum!

DESCARCĂ APLICAȚIA

Verifică asociații
și administratorii oricărei companii

DESCARCĂ APLICAȚIA

Verifică asociații și administratorii oricărei companii