Termene.ro
Despre noi
Termene.ro este o platformă completă care oferă informații oficiale și actualizate în timp real despre datele financiare și juridice ale firmelor din România
Poți să verifici orice indicatori, de la cifra de afaceri, profitul, pierderile sau datoriile unei firme, până la identitatea fondatorilor și istoricul lor în mediul de afaceri. Afli cu cine faci afaceri și urmărești evoluția unei companii: poți avea o imagine clară a situației financiare, primești rapid informații privind modificările aduse unei firme și ai acces ușor la dosarele firmelor trimise în judecată.
Prezentare platforma Termene.ro

“O relație de afaceri se bazează în primul rând pe respect și încredere între parteneri. Termene.ro traduce încrederea în cifre și informații solide care stau la baza unui parteneriat de succes. Scopul nostru este să putem contribui la un mediu de afaceri sănătos pentru România.”

Valorile noastre ne fac ceea ce suntem
Creștem și învățăm permanent, însă convingerile noastre rămân mereu aceleași
 • Transparență și integritate

  Felul în care facem afaceri este la fel de important ca și afacerea pe care o facem, de aceea păstrăm standardele etice și legale.

 • Ne punem în sprijinul oamenilor și mediului de business

  Punem oamenii înainte de toate. Ne susținem clienții și le oferim suport pentru ca împreună să construim un mediu de afaceri sănătos pentru România.

 • Credem în evoluția continuă

  Suntem atenți și anticipăm nevoile în schimbare ale clienților noștri și creăm permanent instrumente care să le satisfacă. Învățăm în fiecare zi din interacțiunea cu ei și avem încredere în parteneriatul de lungă durată cu cei care utilizează serviciile noastre.

 • Susținem educația

  Credem că un mediu de afaceri educat este un mediu funcțional, de aceea ne implicăm constant în educația tinerilor aflați la început de drum, cărora le oferim tot suportul nostru.

 • Oferim înapoi comunității

  Înțelegem că mediul de afaceri joacă un rol din ce în ce mai important în preluarea problemelor sociale. Ne dorim să avem un impact pozitiv și sustenabil și investim constant resurse în folosul comunității