Descoperă soluțiile Termene.ro pentruConsultant de business

Creează-ți cont

Contexte identificate de Termene.ro

Ți se solicită o analiză sau un studiu de piață de către un nou client

Pierzi timp prețios când încerci să identifici sursele credibile de date statistice din piață. Accesarea unor surse multiple pentru colectarea informațiilor îți provoacă scăderea eficienței și a productivității. Ai slabe șanse să poți scala afacerea.

Îți lipsesc datele ca să finalizezi un proiect în derulare

Instituțiile autorizate răspund cu întârziere, așa că apelezi la surse neoficiale de informații (studii, articole, alte analize etc.). Documentarea ocupă mai mult timp decât ai estimat și ajungi să nu respecți termenul de predare. Credibilitatea materialului e scăzută, precum și satisfacția clienților. Lipsesc comenzile și veniturile.

Întrebări-fulger în cadrul unei discuții/ședințe

Ești nevoit să amâni discuția pentru că nu poți oferi un răspuns pe loc, dat fiind că nu ai acces rapid la informații. Lași impresia unui colaborator neinformat și nepregătit. Riști să-ți pierzi un client sau un potențial colaborator.

Ce diferențiază soluția Termene.ro?

Informații legale, actualizate în timp real

Ai siguranța că accesezi cele mai noi date disponibile despre companiile pe care le verifici.

Informații integrate din 15+ surse oficiale

Îți eficientizezi timpul și resursele pentru că platforma reunește toate datele de care ai nevoie ca să-ți gestionezi afacerea.

Platformă intuitivă cu viteză ireproșabilă

Beneficiezi la maximum de avantajele digitalizării. Orice informație e la un click distanță și se afișează instantaneu.

Alerte și notificări

Poți alege să fii alertat atunci când se apropie un termen limită pentru propria companie. Ești notificat atunci când apar schimbări în statutul partenerilor monitorizați.

Consilier dedicat

Experiența pe care am adunat-o ne-a învățat că dincolo de afaceri sunt întotdeauna oameni. Ținem cont de asta în fiecare interacțiune pe care o avem cu clienții noștri.

Suport tehnic

Nu-i nevoie să fii expert în tehnologie ca să folosești platforma. Dacă se întâmplă să te blochezi la un pas, îți acordăm sprijin ca să-ți poți rezolva problema.

Vrei să ai o sursă unică de informații oficiale, accesibilă instantaneu?

E mai ușor cu Termene!

Te-ar putea interesa și
Cum este să faci afaceri în Viscri, satul cu 400 de oameni care locuiesc în jurul casei Regelui Charles
Special

Așa cum e ușor de bănuit, afacerile din Viscri se învârt în jurul turismului. Asta pentru că  Viscri este sătucul brașovean în care actualul Rege Charles al III-lea al Marii Britanii a cumpărat o casă în 2006. Chiar și așa, afacerile localnicilor au venituri constante doar 4 luni, uneori 5 cinci, maximum poate 6 luni […]

Ramona-Sandrina Ilie
scris de Ramona-Sandrina Ilie
12 Apr, 2024
11 minute
Livetext Termene.ro – Știrile zilei pentru antreprenori, 12 aprilie. Tot ce se întâmplă important astăzi afli de aici
Analize Termene.ro

Azi e vineri, 12 aprilie, iar platforma Termene.ro prezintă cele mai importante știri ale zilei. Platforma Termene.ro monitorizează zilnic mediul de afaceri, instituțiile publice, dar și mass-media de specialitate pentru a oferi administratorilor și acționarilor de firme doar știrile importante din punct de vedere economic sau antreprenorial. Monitorizarea începe de la 08.00 dimineața și se […]

termene.ro
scris de termene.ro
12 Apr, 2024
2 minute
Topul firmelor care împart cele 2,4 miliarde de euro din jocurile de noroc din România.
Analize Termene.ro

Analiză cu datele platformei Termene.ro. Cifra de afaceri a societăților care realizează „activități de jocuri de noroc si pariuri” (cod CAEN 9200) a trecut de 2,4 miliarde de euro. Pe primul loc continuă să se afle Loteria Română deținută de sta, iar din zona privată în frunte este o firmă din Argeș. Profitul pe care l-au […]

termene.ro
scris de termene.ro
12 Apr, 2024
5 minute
Discută direct cu un consultant Termene
Sau creează-ți un cont gratuit acum!