Descoperă soluțiile Termene.ro pentruDepartamentul Financiar

E dreptul tău să fii plătit la timp pentru produsele sau serviciile pe care le livrezi. Colectarea amiabilă a creanțelor îți garantează predictibilitatea capitalului.

Vreau să testez platforma

Contexte identificate de Termene.ro

Depășirea termenelor de plată îți destabilizează afacerea. Monitorizează atent scadențele ca să păstrezi controlul asupra fluxului de capital.

Recuperarea banilor din facturile cu termen depășit

Întârzierile la plată îți afectează cash flow-ul și riști să ajungi tu însuți în imposibilitate de plată. Experimentezi soluții cu risc mare de eșec sau pui presiune pe departamentul de vânzări ca să acoperi pierderile.

Externalizarea departamentului de colectare creanțe

Nu mai poți aloca resurse pentru un departament intern de colectare, dar nu ești familiarizat cu piața companiilor specializate. Riști să colaborezi cu firme care nu prestează toate operațiunile pe care le derulai intern și îți scade rata de recuperare.

Flux mare de plăți și încasări datorită numărului mare de clienți

Creșterea numărului de parteneri provoacă un flux mai mare de facturi. Ai nevoie să gestionezi mai bine plățile scadente ca să nu îți destabilizezi cash flow-ul.

Ce diferențiază soluția Termene.ro?

Informații legale, actualizate în timp real

Ai siguranța că accesezi cele mai noi date disponibile despre companiile pe care le verifici.

Informații integrate din 15+ surse oficiale

Îți eficientizezi timpul și resursele pentru că platforma reunește toate datele de care ai nevoie ca să-ți gestionezi afacerea.

Platformă intuitivă cu viteză ireproșabilă

Beneficiezi la maximum de avantajele digitalizării. Orice informație e la un click distanță și se afișează instantaneu.

Alerte și notificări

Poți alege să fii alertat atunci când se apropie un termen limită pentru propria companie. Ești notificat atunci când apar schimbări în statutul partenerilor monitorizați.

Consilier dedicat

Experiența pe care am adunat-o ne-a învățat că dincolo de afaceri sunt întotdeauna oameni. Ținem cont de asta în fiecare interacțiune pe care o avem cu clienții noștri.

Suport tehnic

Nu-i nevoie să fii expert în tehnologie ca să folosești platforma. Dacă se întâmplă să te blochezi la un pas, îți acordăm sprijin ca să-ți poți rezolva problema.

Vrei să-ți gestionezi mai bine creanțele?

E mai ușor cu Termene.ro!

Te-ar putea interesa și
În ce condiții este executat silit administratorul unei firme. Cum se poate opri executarea silită
Juridic

Una dintre măsurile la care Fiscul apelează tot mai des în ultima perioadă este atragerea răspunderii solidare și executarea silită a administratorului firmei. Acțiunea are loc atunci când datoriile nu pot fi acoperite din bunurile firmei și trebuie să îndeplinească anumite condiții.   În cazul datoriilor fiscale ce nu pot fi acoperite din vânzarea bunurilor […]

Marian Pavalasc
scris de Marian Pavalasc
23 Mar, 2023
6 minute
Când se lansează ghidurile solicitantului pentru Programul Tranziție Justă și de când pot fi accesate cele 2,5 miliarde euro
Juridic

Ghidurile solicitantului pentru Programul Tranziție Justă (PTJ) vor fi lansate în dezbatere publică luna viitoare, astfel încât la jumătatea lunii mai să poată fi accesate cele 2,5 miliarde de euro prevăzute pentru acest program. Principalele componente vizate sunt ocuparea forței de muncă și creștere economică a șase județe afectate de măsuri de decarbonizare.   Programul […]

Marian Pavalasc
scris de Marian Pavalasc
23 Mar, 2023
4 minute
Ministerul Finanțelor a publicat proiectul de plafonare a noilor tarife RCA. Propunerile se pot transmite în 10 zile
Juridic

Deși nu susține o inițiativă legislativă de plafonare a prețurilor RCA, Guvernul a decis, prin Ministerul Finanțelor, să propună plafonarea prețurilor RCA pentru șase luni la nivelul celor din martie, anul trecut. O inițiativă similară era anunțată și în februarie 2022, fără a se materializa.    Noul proiect de Hotărâre privind stabilirea tarifelor de primă […]

Marian Pavalasc
scris de Marian Pavalasc
22 Mar, 2023
6 minute
Discută direct cu un consultant Termene
Sau creează-ți un cont gratuit acum!

DESCARCĂ APLICAȚIA

Verifică asociații
și administratorii oricărei companii

DESCARCĂ APLICAȚIA

Verifică asociații și administratorii oricărei companii