Descoperă soluțiile Termene.ro pentruDepartamentul Financiar

E dreptul tău să fii plătit la timp pentru produsele sau serviciile pe care le livrezi. Colectarea amiabilă a creanțelor îți garantează predictibilitatea capitalului.

Vreau să testez platforma

Contexte identificate de Termene.ro

Depășirea termenelor de plată îți destabilizează afacerea. Monitorizează atent scadențele ca să păstrezi controlul asupra fluxului de capital.

Recuperarea banilor din facturile cu termen depășit

Întârzierile la plată îți afectează cash flow-ul și riști să ajungi tu însuți în imposibilitate de plată. Experimentezi soluții cu risc mare de eșec sau pui presiune pe departamentul de vânzări ca să acoperi pierderile.

Externalizarea departamentului de colectare creanțe

Nu mai poți aloca resurse pentru un departament intern de colectare, dar nu ești familiarizat cu piața companiilor specializate. Riști să colaborezi cu firme care nu prestează toate operațiunile pe care le derulai intern și îți scade rata de recuperare.

Flux mare de plăți și încasări datorită numărului mare de clienți

Creșterea numărului de parteneri provoacă un flux mai mare de facturi. Ai nevoie să gestionezi mai bine plățile scadente ca să nu îți destabilizezi cash flow-ul.

Ce diferențiază soluția Termene.ro?

Informații legale, actualizate în timp real

Ai siguranța că accesezi cele mai noi date disponibile despre companiile pe care le verifici.

Informații integrate din 15+ surse oficiale

Îți eficientizezi timpul și resursele pentru că platforma reunește toate datele de care ai nevoie ca să-ți gestionezi afacerea.

Platformă intuitivă cu viteză ireproșabilă

Beneficiezi la maximum de avantajele digitalizării. Orice informație e la un click distanță și se afișează instantaneu.

Alerte și notificări

Poți alege să fii alertat atunci când se apropie un termen limită pentru propria companie. Ești notificat atunci când apar schimbări în statutul partenerilor monitorizați.

Consilier dedicat

Experiența pe care am adunat-o ne-a învățat că dincolo de afaceri sunt întotdeauna oameni. Ținem cont de asta în fiecare interacțiune pe care o avem cu clienții noștri.

Suport tehnic

Nu-i nevoie să fii expert în tehnologie ca să folosești platforma. Dacă se întâmplă să te blochezi la un pas, îți acordăm sprijin ca să-ți poți rezolva problema.

Vrei să-ți gestionezi mai bine creanțele?

E mai ușor cu Termene.ro!

Te-ar putea interesa și
În ce vor investi companiile și care vor fi cele mai mari greutăți în afaceri
Business know-how

Managerii din toată lumea își fac deja planuri pentru o nouă paradigmă de acțiune, în care resursele financiare vor fi direcționate cu prioritate către date și analize. Cloud, internetul lucrurilor și inteligența artificială completează mixul de investiții în tehnologie. Cele mai mari dificultăți în business vor fi reprezentate de costurile ridicate și deficitul de competențe. […]

Universul Juridic - Contributor
scris de Universul Juridic - Contributor
18 May, 2022
4 minute
E-Factura – sistem obligatoriu de facturare electronică
Business know-how

Metoda corectă prin care să te asiguri că nu ai erori atunci când te conectezi la Sistemul naţional privind factura electronică RO e-Factura este cu ajutorul API-ului de la Termene.ro. Asta pentru că vei avea pe lângă datele de identificare a firmelor și codul poștal, sectorul, strada și numărul sediului social corect formatate, așa cum le […]

Roxana Burlacu
scris de Roxana Burlacu
04 May, 2022
2 minute
Femeile judecă mai mult și apără mai puțin. România, „vârf de lance” al emancipării
Juridic

Femeile își fac loc destul de greu în profesia de avocat la nivel european, Franța și, surprinzător, România și Bulgaria regăsindu-se printre statele cu un procentaj favorabil sexului frumos. În schimb, doamnele și domnișoarele sunt mai numeroase în ocupația de judecător, unde țara noastră prezintă, de asemenea, o bună situare a acestora.   Reprezentarea femeilor […]

Universul Juridic - Contributor
scris de Universul Juridic - Contributor
28 Apr, 2022
3 minute
Discută direct cu un consultant Termene
Sau creează-ți un cont gratuit acum!

DESCARCĂ APLICAȚIA

Verifică asociații
și administratorii oricărei companii

DESCARCĂ APLICAȚIA

Verifică asociații și administratorii oricărei companii