Descoperă soluțiile Termene.ro pentru:CEO

Într-o piață instabilă și imprevizibilă, e necesar să verifici solvabilitatea clienților și seriozitatea furnizorilor, ca să-ți asiguri predictibilitatea cash flow-ului. Ai nevoie să te bazezi pe date sigure atunci când iei decizii de care depinde viitorul companiei.

Creează-ți cont

Contexte identificate de Termene.ro

Accesul, în orice moment, la informații despre partenerii de afaceri îți asigură controlul asupra afacerii tale. Anticipează momentele critice care te pot destabiliza și ia măsuri în avans, pentru a evita efectele negative.

Pierderea unui client sau a unui furnizor important

Afli tardiv că unul dintre parteneri se află în dificultate. Ești impactat la nivel de venituri sau de flux operațional. Pierzi focusul de la strategia de bază a companiei pe perioada crizei. Deciziile luate în grabă sunt mai degrabă pompieristice decât strategice, constructive.

Delegarea responsabilității către departamentul de Credit Risk

Volumul mare de informații care trebuie transferat către oameni noi necesită o perioadă lungă de training. Lipsa de structură în activitatea curentă poate conduce la încărcarea inutilă a angajaților cu informații.

Gestionarea unui număr mare de clienți/furnizori

Pierderea unui om-cheie zdruncină serios fluiditatea operațiunilor în companie. La fel și apariția unor evenimente neprevăzute, precum înregistrarea unei facturi primite de la o firmă inactivă fiscal sau anularea unei livrări pentru că furnizorul a intrat în insolvență. Informații esențiale se pot pierde din cauza volumului mare de muncă.

Ce diferențiază soluția Termene.ro?

Informații legale, actualizate în timp real

Ai siguranța că accesezi cele mai noi date disponibile despre companiile pe care le verifici.

Informații integrate din 15+ surse oficiale

Îți eficientizezi timpul și resursele pentru că platforma reunește toate datele de care ai nevoie ca să-ți gestionezi afacerea.

Platformă intuitivă cu viteză ireproșabilă

Beneficiezi la maximum de avantajele digitalizării. Orice informație e la un click distanță și se afișează instantaneu.

Alerte și notificări

Poți alege să fii alertat atunci când se apropie un termen limită pentru propria companie. Ești notificat atunci când apar schimbări în statutul partenerilor monitorizați.

Consilier dedicat

Experiența pe care am adunat-o ne-a învățat că dincolo de afaceri sunt întotdeauna oameni. Ținem cont de asta în fiecare interacțiune pe care o avem cu clienții noștri.

Suport tehnic

Nu-i nevoie să fii expert în tehnologie ca să folosești platforma. Dacă se întâmplă să te blochezi la un pas, îți acordăm sprijin ca să-ți poți rezolva problema.

Vrei să-ți monitorizezi îndeaproape întregul portofoliu de parteneri de afaceri.

E mai ușor cu Termene.ro!

Te-ar putea interesa și
Divizia Mercedes din România a înregistrat afaceri record de 2 miliarde de euro
Actualitate

Analiză bazată pe datele platformei Termene.ro: Divizia Mercedes din România și-a crescut atât cifra de afaceri, cât și profitul în anul 2023 față de anul precedent. Star Assembly SRL din Sebeș, județul Alba, a raportat pentru 2023 o cifră de afaceri de 10,01 miliarde de lei. Este cu 10% peste valoarea din anul precedent. În […]

Marian Păvălașc
scris de Marian Păvălașc
15 Jun, 2024
3 minute
Se schimbă legea achizițiilor publice. Firmele contractante vor fi obligate să ajusteze sumele oferite subcontractanților
Actualitate

Ministerul Transporturilor și Infrastructurii a lansat în dezbatere publică ordonanța de urgență privind modificarea și completarea Legii achizițiilor publice (98/2016) și a Legii achizițiilor sectoriale (99/2016). Proiectul conferă autorităților contractante dreptul de a suspenda procedura achiziției publice și totodată obligă companiile contractante să ajusteze tarifele oferite subcontractanților, atunci cand situația o impune. După cum se […]

Anca Petrescu
scris de Anca Petrescu
15 Jun, 2024
3 minute
Plata cu cardul, obligatorie din 16 iunie în orice magazin, PFA sau întreprindere individuală. Micii retaileri spun că sunt pregătiți
Actualitate

Pe 16 iunie intră în vigoare prevederile legii 406/2023 potrivit căreia toate firmele din România sunt obligate să accepte plata cu cardul. Feliciu Paraschiv, vicepreședintele Asociației Naționale a Comercianților Mici și Mijlocii (ANCMM), a declarat pentru Termene.ro că retailerii, indiferent de dimensiuni, sunt pregătiți să accepte orice formă de plată de la clienți. Legea 406/2023 […]

Anca Petrescu
scris de Anca Petrescu
15 Jun, 2024
4 minute
Discută direct cu un consultant Termene
Sau creează-ți un cont gratuit acum!