Descoperă soluțiile Termene.ro pentruDepartamentul Vânzări și Marketing

Planifică eficient resursele și documentează-te atent asupra potențialilor clienți. Targetarea corectă e cheia obținerii de leaduri. Ai la dispoziție 50 de filtre ca să generezi analize de piață pe criteriile tale de interes.

Creează-ți cont

Contexte identificate de Termene.ro

Folosește informații actualizate pentru analiza portofoliului de clienți și prospectează piața folosind criterii relevante pentru domeniul tău de activitate. Nu-ți irosi resursele în campanii fără sorți de izbândă.

Dezvoltarea afacerii prin identificarea unor noi clienți

Prospectarea pieței e frustrantă și consumatoare de timp și resurse. Dacă nu ai informații actualizate și corelate, nu poți targeta eficient. Ai nevoie de acces direct la persoanele de decizie.

Upselling într-un grup de firme

Beneficiul vânzării mai multor bunuri este reciproc avantajos pentru vânzător și cumpărător, care poate beneficia de un preț mai bun, justificat de volumul mai mare al achiziției.

Implementarea unei noi strategii de marketing/vânzări

E important să-ți analizezi partenerii din portofoliu. Riști să-ți irosești resursele în investiții fără randament dacă planifici empiric și tragi concluzii fără suportul unor date reale.

Ce diferențiază soluția Termene.ro?

Informații legale, actualizate în timp real

Ai siguranța că accesezi cele mai noi date disponibile despre companiile pe care le verifici.

Informații integrate din 15+ surse oficiale

Îți eficientizezi timpul și resursele pentru că platforma reunește toate datele de care ai nevoie ca să-ți gestionezi afacerea.

Platformă intuitivă cu viteză ireproșabilă

Beneficiezi la maximum de avantajele digitalizării. Orice informație e la un click distanță și se afișează instantaneu.

Alerte și notificări

Poți alege să fii alertat atunci când se apropie un termen limită pentru propria companie. Ești notificat atunci când apar schimbări în statutul partenerilor monitorizați.

Consilier dedicat

Experiența pe care am adunat-o ne-a învățat că dincolo de afaceri sunt întotdeauna oameni. Ținem cont de asta în fiecare interacțiune pe care o avem cu clienții noștri.

Suport tehnic

Nu-i nevoie să fii expert în tehnologie ca să folosești platforma. Dacă se întâmplă să te blochezi la un pas, îți acordăm sprijin ca să-ți poți rezolva problema.

Vrei să găsești mai mulți clienți noi într-un timp mai scurt.

E mai ușor cu Termene.ro!

Te-ar putea interesa și
Două proiecte vor reprezenta România la concursul european de promovare a întreprinderilor europene
Actualitate

Transformator și Academia de Sustenabilitate, două proiecte dezvoltate de Social Innovation Solutions, au fost selectate de Ministerul Economiei pentru a reprezenta România la ediția din acest an a Premiilor pentru Promovarea Întreprinderilor Europene, a anunțat, luni, ministerul, într-un comunicat. Fiecare dintre cele două proiecte este axat diseminarea conceptelor de sustenabilitate în rândul întreprinderilor, după cum […]

Anca Petrescu
scris de Anca Petrescu
22 Jul, 2024
3 minute
Calendarul istoric al zilei 
Actualitate

Află ce s-a întâmplat de-a lungul timpului în data de 22 iulie 22 iulie este a 203-a zi a calendarului gregorian și a 204-a zi în anii bisecți Mai sunt 162 de zile până la sfârșitul anului  Iată câteva scurte repere istorice care au avut loc în această zi:   22 iulie 1456 – Iancu […]

Sabin Dăniță
scris de Sabin Dăniță
22 Jul, 2024
4 minute
Singurul furnizor de soluții IT al Dedeman a achiziționat divizia autohtonă a Ness Digital Engineering
Actualitate

Știri de la companii. Red Point Software Solutions, singurul furnizor al Dedeman se servicii SAP, a anunțat că a achiziționat o divizie a Ness Digital Engineering. Achiziţia vine ca parte a strategiei Red Point Software Solutions care vizează implementarea soluțiilor SAP în cloud. Astfel, compania caută să îşi consolideze poziţia pe piaţa locală prin creşterea […]

Andrei Tomanciuc
scris de Andrei Tomanciuc
22 Jul, 2024
5 minute
Discută direct cu un consultant Termene
Sau creează-ți un cont gratuit acum!