S.C.A.N. Business Consulting S.R.L. este o firmă relativ nouă pe piața consultanței pentru afaceri și management, fiind înființată la finele anului 2018. 

 

La fel ca pentru orice altă firmă de servicii de afaceri aflată la început de drum, dezvoltarea unui portofoliu de clienți profitabili și solvabili este o preocupare esențială pentru supraviețuirea și scalarea afacerii. 

 

Soluția aleasă de Cristina Pau, administrator și asociat al firmei, pentru a avea acces la informații de calitate a fost utilizarea serviciilor de prospectare și monitorizare parteneri de la platforma termene.ro. A luat această decizie importantă în primul rând datorită faptului că termene.ro îi oferă informațiile centralizate dintr-o mare varietate de surse oficiale de care are nevoie pentru a-și fundamenta deciziile de afaceri, într-un singur document ușor de vizualizat, înțeles și citit grafic dintr-o privire. 

 

„Aceste informații valoroase comasate de termene.ro scutesc mult timp de căutare și centralizare, ceea ce îmi ușurează semnificativ activitatea de business development în consultanță”, afirmă Cristina Pau. 

 

„Pentru compania de consultanță pe care o reprezint este primordial să dispună în avans de o oglindă a afacerii fiecărui client potențial, înainte de a demara orice formalități contractuale împreună cu acesta.” 

 

Valorificarea oportunităților de afaceri cu evitarea riscurilor legale și financiare ale noilor parteneriate este combinația optimă pentru orice consultant prudent care dorește să se dezvolte într-un mod sustenabil. 

 

„Posibilitatea de a avea un portofoliu mai sănătos de clienți, fără datorii neachitate la termen și de a evita blocajele financiare este o opțiune extrem de benefică tuturor antreprenorilor, în mod deosebit în contextul actual de piață, care este unul dificil și volatil”, a adăugat Cristina Pau. 

 

În ceea ce privește funcționalitatea ce permite setarea și valorificarea de alerte de monitorizare privind modificările ce apar în activitatea firmelor din propriul portofoliu prin platforma termene.ro, administratorul S.C.A.N. Business Consulting S.R.L. nu a apelat încă la această opțiune, dar intenționează să o folosească activ în decursul acestui an calendaristic. 

 

Cristina Pau, reprezentantul S.C.A.N. Business Consulting S.R.L, a realizat și un top personal, subiectiv al funcționalităților termene.ro din perspectiva utilității lor, desprinsă din experiența sa ca administrator al firmei și utilizator al platformei: 

 

„Pe primul loc aș pune accesul rapid la informații diversificate referitoare la o societate sau un grup de societăți cu acționariat comun (holding). Apoi, apreciez posibilitatea de a extrage rapoarte utile cu un consum redus de timp, pentru companiile care activează în sectoarele de interes pentru societatea pe care o reprezint. În fine, identificarea societăților în care există dețineri de capital pornind de la un asociat sau acționar, monitorizarea litigiilor în instanță și informațiile la zi de la Registrul Comerțului și despre datoriile fiscale aferente diverselor societăți completează tabloul datelor ce mă ajută să îmi fundamentez deciziile manageriale și justifică pe deplin achiziționarea de credite pentru accesarea serviciilor platformei termene.ro și verificarea firmelor prospectate.” 

 

„Am recomandat platforma termene.ro partenerilor și colaboratorilor mei de business pentru plusvaloarea adusă oricărei afaceri care se respectă și o voi recomanda cu încredere în continuare”, ne-a asigurat Cristina Pau, administrator și asociat S.C.A.N. Business Consulting S.R.L. 

 

Topul meu – Ce găsesc util în termene.ro?

  1. Accesul rapid la informații diverse
  2. Obținerea de rapoarte utile cu un consum redus de timp
  3. Identificarea societăților în care există dețineri de capital ale aceluiași asociat sau acționar
  4. Monitorizarea litigiilor în instanță
  5. Informații la zi de la Registrul Comerțului
  6. Informații despre datoriile fiscale ale prospecților / clienților

 

Acest top a fost realizat de Cristina Pau, administrator și asociat S.C.A.N. Business Consulting S.R.L.

 

Despre Termene.ro

Termene.ro este o companie înființată în anul 2014 din dorința de a permite companiilor identificarea oportunităților de afaceri și evaluarea corectă a riscurilor pentru afaceri mai prospere, oferind o platformă intuitivă și foarte ușor de utilizat. Peste 70.000 de companii folosesc platforma completă care oferă informații actualizate în timp real despre datele financiare și juridice ale firmelor din România.

Distribuie mai departe