Verifică RAPID partenerii de afaceri!
Ai acces la rapoarte PDF în doar câteva secunde!

Listă firme Satu Mare 2022 cu informații financiare complete

(inclusiv date de contact reale) actualizată la zi!

  • Ai nevoie de liste firme personalizate pentru județul Satu Mare?
  • Cauți soluții eficiente de marketing (inclusiv pe Facebook!) pentru produsele firmei tale?
  • Cauți să comunici în mod eficient cu actualii și potențialii clienți prin telefon, SMS și email marketing?
  • Te interesează o căutare de firme după CUI sau numele firmei în scopul verificării bonității?

Nu e nevoie să Cauți mai departe de portalul juridic-financiar www.termene.ro!

Tipul produselor și serviciilor firmei tale au nevoie de o targetare specifică a potențialilor clienți din județul Satu Mare.

Se întinde în N-V țării, având granița cu Ungaria și Ucraina. Are o populație de 344 mii locuitori fiind pe locul 29 din 41 județe după numărul populației.

Față de recensământul din 1992 populația județului a scăzut cu 56 mii, respectiv cu 14%.

Principalul râu care traversează județul este Someșul.

Capitala județului este la Satu Mare, municipiul ce are o populație de 102 mii locuitori.

Un alt oraș municipiu al județului este Carei.

În județ ponderea românilor este de circa 58%, urmați de maghiari cu circa 35%.

Conform secțiunii analize și studii per județe și coduri CAEN, cifra de afaceri netă în anul 2015 a fost de 16,23 miliarde lei, în creștere cu circa 24% comparativ cu anul 2012.

În aceeași perioadă profitul net al firmelor a crescut cu 230%, iar numărul firmelor cu grad mic de insolvență a crescut cu circa 8%.

Din modulul secțiune firme/lista firme rezultă că în anul 2015 au fost active, depunând bilanțuri la Ministerul Economiei 7843 firme .

Făcând selecție firmă după cifra de afaceri netă și sortarea acestora tot după cifra de afaceri a rezultat că sunt 19 firme care depășeșc 100 milioane lei cifra de afaceri, 12 firme depășeșc 200 milioane lei iar 6 firme depășeșc 300 milioane lei.

Pe primul loc după cifra de afaceri(top listă firme/selecție firmă) a rezultat firma Autonet Import SRL care are ca domeniu de activitate comerțul cu ridicată pentru piese auto, având și un profit net de 301 milioane lei realizat cu un număr de 991 angajați.

După criteriul profit net realizat a rezultat o listă firme cu 10 poziții firme ce au avut mai mult de 10 milioane lei profit, primul loc în listă firme fiind ocupat de Contitech Fluid Automotive Romanisa SRL care are ca obiect de activitate fabricarea altor produse din cauciuc, a realizat 51,9 milioane lei cu un număr de 1538 angajați.

Pentru top realizat după numărul de angajați listă firme/selecție firme a returnat o listă firme cu 5 poziții care au mai mult de 1000 angajați, primul loc fiind ocupat de DRM ORAXLMAER România Sisteme Electrice SRL cu 5427 angajați și care are ca obiect de activitate fabricarea de echipamente electrice și electronice pentru autovehicule și motoare autovehicule.

Județul are în compunere 6 orașe, 59 comune și 220 sate din care 23 localități (orașe/comune) au rețea de distribuție gaze naturale iar 27 canalizare.

Listă firme județ Satu mare

Discută direct cu un consultant Termene

Sau creează-ți un cont gratuit acum!

DESCARCĂ APLICAȚIA

În decembrie, verifică gratuit asociații
și administratorii oricărei companii

DESCARCĂ APLICAȚIA

În decembrie, verifică gratuit asociații și administratorii oricărei companii