Verifică RAPID partenerii de afaceri!
Ai acces la rapoarte PDF în doar câteva secunde!

Listă firme Bistrița-Năsăud 2022 cu informații financiare complete

(inclusiv date de contact reale) actualizată la zi!

  • Ai nevoie de liste firme personalizate pentru județul Bistrița-Năsăud?
  • Cauți soluții eficiente de marketing (inclusiv pe Facebook!) pentru produsele firmei tale?
  • Cauți să comunici în mod eficient cu actualii și potențialii clienți prin telefon, SMS și email marketing?
  • Te interesează o căutare de firme după CUI sau numele firmei în scopul verificării bonității?

Nu e nevoie să Cauți mai departe de portalul juridic-financiar www.termene.ro!

Tipul produselor și serviciilor firmei tale au nevoie de o targetare specifică a potențialilor clienți din județul Bistrița-Năsăud.

Amplasat în nord estul Transilvaniei, în bazinul superior al Someșului Mare, are un relief variat, zonă montană cu munții Rodnei, Călimani, Tibles, zonă de deal și o mică zonă de luncă de-a lungul râurilor.

Prin pasul Tihuța, respectiv prin drumul european E 58, se face trecerea în Moldova prin Vatra Dornei.

Are o populație peste 300 de mii locuitori, în descreștere începând cu 1992 când a atins maximul istoric.

Circa 65% din populație traiește în mediu rural, reședința județului este în orașul Bistrița.

Alte orașe sunt: Beclean, Năsăud, Sangeorz Bai, iar în prezent nicio localitate nu mai este conectată la un sistem centralizat de încălzire.

În 18 localități există rețea de gaze pentru consum casnic, dar se remarcă că în ultimii 15 ani consumul casnic de gaze naturale a scăzut cu circa 50%.

Din punct de vedere economic în anul 2015 , cifra de afaceri al celor 7012 firme în funcțiune a fost de 10,8 miliarde lei, iar profitul net realizat de 434 milioane lei, în creștere față de ani precedenți.

Conform datelor obținute cu www.termene.ro secțiunea listă firme rezultă:

  • că cea mai mare cifră de afacerii a fost realizată de Leoni Wiring Sistems SRL cod CAEN 2931 domeniu de activitate fabricarea echipamentelor electrice și electronice pentru autovehicule și motoare autovehicule. Cifra de afaceri realizată a fost de 1,201 miliarde lei, cu un număr de 6364 angajați și zero profit;
  • există o listă firme cu 12 poziții care au realizat o cifră de afaceri mai mare de 100 milioane lei, și o listă firme cu 6 poziții care au realizat mai mult de 200 milioane lei. În această ultimă listă firme se regăsește Rombat S.A cunoscută în România pentru fabricarea bateriilor auto Rombat.
  • cel mai mare profit net a fost realizat de Teraplast SA, 28 milioane lei, cod CAEN 2221 cu domeniu de activitate fabricarea plăcilor, foliilor, tuburilor din plastic, cu un număr de 383 angajați;
  • există o listă firme cu 8 poziții care realizează profit net mai mare de 6 milioane lei, din care 2 firme depășesc 10 milioane lei (28 respectiv 26 milioane lei);
  • top 5 listă firme după numărul de angajați include firmele: Leoni Wiring Sistems SRL cu 6364 angajați, Metropolis Bet cu 2161 angajați, Raal SA cu 1708 angajați, Comelf SA cu 1159 angajați si Rombat SA cu 707 angajați.

În județ sunt două parcuri naționale mari, Parcul Național Munții Rodnei și Parcul Național Căliman, iar activitatea economică în domeniul turismului se desfășoară în special în zona Sangeorz Bai și pasul Tihuța.

Listă firme județ Bistrita-nasaud

Discută direct cu un consultant Termene

Sau creează-ți un cont gratuit acum!