Verifică RAPID partenerii de afaceri!
Ai acces la rapoarte PDF în doar câteva secunde!

Listă firme Suceava 2022 cu informații financiare complete

(inclusiv date de contact reale) actualizată la zi!

  • Ai nevoie de liste firme personalizate pentru județul Suceava?
  • Cauți soluții eficiente de marketing (inclusiv pe Facebook!) pentru produsele firmei tale?
  • Cauți să comunici în mod eficient cu actualii și potențialii clienți prin telefon, SMS și email marketing?
  • Te interesează o căutare de firme după CUI sau numele firmei în scopul verificării bonității?

Nu e nevoie să Cauți mai departe de portalul juridic-financiar www.termene.ro!

Tipul produselor și serviciilor firmei tale au nevoie de o targetare specifică a potențialilor clienți din județul Suceava.

județul Suceava se află în nordul Moldovei, având granița cu Ucraina în Nord, în Est cu județul Botoşani, în Sud-Est cu Iași, în Sud cu Mureş, Harghita, Neamț, în Vest cu Bistrița Năsăud și Maramureş.

În 2012 populația era de 684.080 de locuitori, în descreştere cu 10% față de populația înregistrată la recensământul din 1992.

Capitala județului este orașul Suceava, în județ fiind un total de 16 orașe, dintre care 5 au categoria de municipiu.

La nivelul județului, 10% din populație are calitatea de angajat.

Ca urmare a analizei efectuate cu modulul listă firme (Selecție Firme) al portalului juridic-economic www.termene.ro, în anul 2015 activitatea economică era derulată de 14.056 de firme, dintre care după mărime erau încadrate astfel: 11.320 micro, 842 mici și 63 în categoria mare-mijlocie.

După forma de organizare, repartiția era astfel: 11.825 SRL, 119 SA, iar restul alte categorii.

Folosind opțiunea Analize și Studii per județe și coduri CAEN, rezultă că la nivelul anului 2015 cifra de afaceri netă înregistrată de firmele care au depus bilanțul este 16,2 miliarde, în creştere cu 37% față de anul 2012, iar profitul de 678 milioane lei, în creştere de circa 20 ori.

În aceeași perioadă, procentul firmelor cu risc mic de insolvență a crescut de la 36,5% la 47%.

Cu opțiunea Selecție Firme (listă firmă) sortând firmele după criteriul cifră de afaceri mai mare de 100 milioane, a rezultat că există 14 firme care depăşesc acest prag din care una singură depăşeste 1 miliard cifra de afaceri.

Firma se numeşte EGGER România SRL, are 687 de angajați, cu domeniul de activitate fabricarea furnirilor și panourilor din lemn, și are sediul în Rădăuți.

Selectând în listă firme după criteriul de Selecție profit net mai mare de 20 milioane lei, a rezultat că numai 2 firme depăşesc pragul respectiv. Pe primul loc după profitul net obținut se află Betty ICE SRL cu un profit de 22.6 milioane și un număr de 609 angajaț, domeniul de activitate fiind fabricarea înghețatei.

În privința numărului de angajați/firmă, folosind Selecție Firme / listă firme a rezultat o listă firme cu 4 firme care au mai mult de 500 angajați, pe primul loc fiind ACET SA cu 806 angajați, având obiect de activitate captarea și distribuția apei, acționari fiind Consiliul județean, orașele Solca, Gura Humorului, Siret.

Comparând cu județul Iași, județ vecin, rezultă că județul Suceava, în anul 2015, a avut o cifră de afaceri mai mică cu 25%, profitul net mai mic cu 30%, există numai 4 firme cu un număr de angajați între 500-1000, nici o firmă cu mai mult de 1.000 angajați față de Iași unde sunt 5 firme, alte 14 firme cu cifra de afaceri mai mare de 100 milioane față de 21 la Iași (una mai mare de 1 miliard), 4 firme cu mai mult de 500 angajați față de Iași unde sunt 13 firme din care 5 au mai mult de 1000 angajați.

Per total, activitatea economică este scăzută, se desfăşoară în unități relativ mici, în special în comerț, industrie lactate, unități de prelucrare a lemnului.

În condițiile în care va exista o deschidere către piața estică, există posibilitatea creşterii activității economice.

Listă firme județ Suceava

Discută direct cu un consultant Termene

Sau creează-ți un cont gratuit acum!