Verifică RAPID partenerii de afaceri!
Ai acces la rapoarte PDF în doar câteva secunde!

Listă firme Galați 2022 cu informații financiare complete

(inclusiv date de contact reale) actualizată la zi!

  • Ai nevoie de liste firme personalizate pentru județul Galați?
  • Cauți soluții eficiente de marketing (inclusiv pe Facebook!) pentru produsele firmei tale?
  • Cauți să comunici în mod eficient cu actualii și potențialii clienți prin telefon, SMS și email marketing?
  • Te interesează o căutare de firme după CUI sau numele firmei în scopul verificării bonității?

Nu e nevoie să Cauți mai departe de portalul juridic-financiar www.termene.ro!

Tipul produselor și serviciilor firmei tale au nevoie de o targetare specifică a potențialilor clienți din județul Galați.

județul Galați este așezat în Estul țării, la granița cu Republica Moldova și Ucraina.

Cu o populație de 619.556 locuitori, are o populație urbană stabilită în orașele Galați, Tecuci, Târgu Bujor, Berești.

Capitala județului este la Galați, oraș așezat pe malul Dunării maritime, nu departe de vărsarea în Dunare a râurilor Siret și Prut.

La ultimul recensământ al populației, orașul avea 249.732 de locuitori, fiind al 8-lea din țară .

Conform informațiilor preluate din modulul Selecție Firme / Analize și Studii din www.termene.ro, site cu informații economce juridice, cifra de afaceri netă a celor 12.598 firme a fost de 21,63 miliarde, relativ constantă față de anul 2012 când a avut valoarea de 21,3 miliarde.

În ceea ce privește indicatorul profit/pierdere, județul a trecut de la o pierdere de 106 milioane în anul 2012 la 279 milioane profit în anul 2015.

De menționat că inclusiv în anii 2013 și 2014, pe total județ profitul a fost negativ (pierdere netă).

În perioada 2012-2015, numărul firmelor cu risc mic de insolvență a crescut, ponderea acestora a trecut de la 42,6 % la 49,6.%.

Utilizând listă firme/Selecție Firme șși selecțiile multiple oferite, după categoria gradul de mărime a rezultat că în anul 2015 11.867 se încadrau la categoria micro, 663 categoria mică și 68 categoria mare mijlocie.

După forma de organizare, 11.709 erau SRL, 133 SA, iar restul aveau o altă formă de organizare.

În ceea ce privește valoarea cifrei de afaceri, în județul Galați 19 firme aveau o cifră de afaceri mai mare de 100 milioane lei, iar 2 firme aveau peste 1 miliard lei (ARCEMITTAL și ARABESCQUE).

Referitor la profit, în topul realizat cu listă firme /selecție firmă după profitul net, a rezultat că pe primul loc se află ARCADA COMPANY SA, care activează în domeniul construcțiilor și a realizat profit de 55 milioane cu 239 angajați.

De menționat că ARCEMITTAL, societatea cu cea mai mare cifră de afaceri și cei mai mulți angajați a înregistrat pierderi pentru al șaptelea an consecutiv.

În topul societăților cu mai mult de 1.000 angajați, folosind listă firme/Selecție firmă din www.termene.ro rezultă că sunt 3 firme care îndeplinesc criteriul selectat, după cum urmează: Arcemittal 6379, Arabesque 2603 și șantierul Naval Damen cu 2511 angajați.

Ca atuuri, județul Galați are acces maritim pe Dunăre, acces cu Vestul Europei pe Dunăre și canalul Dunăre-Rin și de prezența universității Galați.

Listă firme județ Galati

Discută direct cu un consultant Termene

Sau creează-ți un cont gratuit acum!