Verifică RAPID partenerii de afaceri!
Ai acces la rapoarte PDF în doar câteva secunde!

Listă firme Cluj 2022 cu informații financiare complete

(inclusiv date de contact reale) actualizată la zi!

  • Ai nevoie de liste firme personalizate pentru județul Cluj?
  • Cauți soluții eficiente de marketing (inclusiv pe Facebook!) pentru produsele firmei tale?
  • Cauți să comunici în mod eficient cu actualii și potențialii clienți prin telefon, SMS și email marketing?
  • Te interesează o căutare de firme după CUI sau numele firmei în scopul verificării bonității?

Nu e nevoie să cauți mai departe de portalul juridic-financiar www.termene.ro!

Tipul produselor și serviciilor firmei tale au nevoie de o targetare specifică a potențialilor clienți din județul Cluj.

Amplasat în Nord-Vest, nu foarte departe de granița de Vest a României, mare centru universitar, județul Cluj, după anul 1989 a cunoscut un puternic regres economic, de altfel ca toate județele, însă începând cu anul 2005, economia județului a intrat pe un trend ascendent, ca urmare a investițiilor străine.

Investițiile au fost stimulate de infrastructura zonei, educația tinerilor prin universitățile de profil, existența unor resurse locale, aproprierea de piața europeană, existența aeroportului internațional, etc.

La recensământul din 2011, orașul Cluj-Napoca, capitala județului avea 324.576 locuitori, fiind al doilea oraș din țară, după numărul de locuitori. În județ, localități cu statut de oraș sunt: Câmpia Turzii, Dej, Gherla, Huedin și Turda, cu 47.774 locuitori, orașul cel mai mare după Cluj-Napoca.

În județul Cluj, conform modulului Analize și Studii din portalul www.termene.ro, în anul 2015 au depus bilanțul contabil 36.649 firme care au realizat o cifră totală de afaceri cu 26% mai mare comparativ cu anul 2012, iar profitul net pentru aceeași perioadă a crescut cu 331%.

Potrivit aceluiași portal, în modulul listă firme (Selecție Firme) există 9 firme care au peste 1.000 de angajați, pe primul loc se află Fujikura Automotive România SRL, cu un număr de 5.677 angajați.

După cifra de afaceri, conform aceluiași modul listă firme (Selecție Firme), pe locul 1 se află Mol România Petroleum Product SRL, care are un număr de 201 angajați și realizează o cifră de afaceri de peste 4 miliarde lei.

După profitul net realizat, pe primul loc se află Societatea de Distribuire a Energiei Electrice, care a realizat un profit net de peste 158 milioane cu circa 1.988 salariați.

Ca urmare a dezvoltării economice, mulți tineri care au studiat în facultățile din Cluj au ales să se angajeze la firmele din Cluj, din acest motiv orașul se situează în topul localităților cu chirii și prețuri la locuințe ridicate.

Conform modulului listă firme (selecție firmă) numărul firmelor care activează în domeniul IT, în anul 2015, a fost de 1.285 din care 24 au peste 100 de angajați.

De menționat că activitatea economică este distribuită acceptabil în toate orașele județului Cluj.

Listă firme județ Cluj

Discută direct cu un consultant Termene

Sau creează-ți un cont gratuit acum!