Verifică RAPID partenerii de afaceri!


Obţii informațiile în doar câteva secunde!

Listă firme Cluj 2017 cu informaţii financiare complete

(inclusiv date de contact reale) actualizată la zi!

  • Ai nevoie de liste firme personalizate pentru judeţul Cluj?
  • Cauţi soluţii eficiente de marketing (inclusiv pe Facebook!) pentru produsele firmei tale?
  • Cauţi să comunici în mod eficient cu actualii şi potenţialii clienţi prin telefon, SMS şi email marketing?
  • Te interesează o căutare de firme după CUI sau numele firmei în scopul verificării bonităţii?

Nu e nevoie să cauţi mai departe de portalul juridic-financiar www.termene.ro!

Tipul produselor şi serviciilor firmei tale au nevoie de o targetare specifică a potenţialilor clienţi din judeţul Cluj.

Amplasat în Nord-Vest, nu foarte departe de graniţa de Vest a României, mare centru universitar, judeţul Cluj, după anul 1989 a cunoscut un puternic regres economic, de altfel ca toate judeţele, însă începând cu anul 2005, economia judeţului a intrat pe un trend ascendent, ca urmare a investiţiilor străine.

Investiţiile au fost stimulate de infrastructura zonei, educaţia tinerilor prin universităţile de profil, existenţa unor resurse locale, aproprierea de piaţa europeană, existenţa aeroportului internaţional, etc.

La recensământul din 2011, oraşul Cluj-Napoca, capitala judeţului avea 324.576 locuitori, fiind al doilea oraş din ţară, după numărul de locuitori. În judeţ, localităţi cu statut de oraş sunt: Câmpia Turzii, Dej, Gherla, Huedin şi Turda, cu 47.774 locuitori, oraşul cel mai mare după Cluj-Napoca.

În judeţul Cluj, conform modulului Analize şi Studii din portalul www.termene.ro, în anul 2015 au depus bilanţul contabil 36.649 firme care au realizat o cifră totală de afaceri cu 26% mai mare comparativ cu anul 2012, iar profitul net pentru aceeaşi perioadă a crescut cu 331%.

Potrivit aceluiaşi portal, în modulul listă firme (Selecţie Firme) există 9 firme care au peste 1.000 de angajaţi, pe primul loc se află Fujikura Automotive România SRL, cu un număr de 5.677 angajaţi.

După cifra de afaceri, conform aceluiaşi modul listă firme (Selecţie Firme), pe locul 1 se află Mol România Petroleum Product SRL, care are un număr de 201 angajaţi şi realizează o cifră de afaceri de peste 4 miliarde lei. După profitul net realizat, pe primul loc se află Societatea de Distribuire a Energiei Electrice, care a realizat un profit net de peste 158 milioane cu circa 1.988 salariaţi.

Ca urmare a dezvoltării economice, mulţi tineri care au studiat în facultăţile din Cluj au ales să se angajeze la firmele din Cluj, din acest motiv oraşul se situează în topul localităţilor cu chirii şi preţuri la locuinţe ridicate.

Conform modulului lista firme (selectie firma) numărul firmelor care activează în domeniul IT, în anul 2015, a fost de 1.285 din care 24 au peste 100 de angajaţi.

De menţionat că activitatea economică este distribuită acceptabil în toate oraşele judeţului Cluj.

Lista firme judet Cluj