Verifică RAPID partenerii de afaceri!


Obţii informațiile în doar câteva secunde!

Listă firme Vâlcea 2017 cu informaţii financiare complete

(inclusiv date de contact reale) actualizată la zi!

  • Ai nevoie de liste firme personalizate pentru judeţul Vâlcea?
  • Cauţi soluţii eficiente de marketing (inclusiv pe Facebook!) pentru produsele firmei tale?
  • Cauţi să comunici în mod eficient cu actualii şi potenţialii clienţi prin telefon, SMS şi email marketing?
  • Te interesează o căutare de firme după CUI sau numele firmei în scopul verificării bonităţii?

Nu e nevoie să cauţi mai departe de portalul juridic-financiar www.termene.ro!

Tipul produselor şi serviciilor firmei tale au nevoie de o targetare specifică a potenţialilor clienţi din judeţul Vâlcea.

Existenţa mai multor societăţi comerciale foarte mari pe platforma chimică Râmnicu Vâlcea are un impact semnificativ asupra economiei judeţului Vâlcea.

Unele firme sunt deţinute de stat sau Consiliul Judeţean Vâlcea (cum ar fi Oltchim SA şi CET Govora SA care produce abur tehnologic) dar şi capitalul privat este bine reprezentat în judeţul Vâlcea.

Existenţa resurselor naturale face posibilă existenţa companiilor din industria extractivă cum ar fi SNS SALROM sau SNLO Târgu Jiu.

Diferite alte tipuri de liste de firme pot fi obţinute prin produsul Selecţie Firme, cum ar fi:

  • liste firme care activează în industria construcţiilor de maşini
  • lista firme care activează în industria energetică (masiv dezvoltată în judeţ datorită oportunităţilor oferite de existenţa râurilor Lotru şi Olt)
  • lista firmelor care activează în industria alimentară (cum ar fi DIANA SRL pentru prelucrarea cărnii sau cunoscuta firmă VELPITAR care activează în panificaţie)
  • topul firmelor din industria lemnului care au realizat cifre de afaceri considerabile profitând de numeroasele păduri existente. În consecinţă au apărut o serie de agenţi economici (poţi face căutare firme după CUI AICI) ce se ocupă cu distribuţia, comerţul şi prelucrarea materialului lemnos.

Nici turismul nu este slab reprezentat în judeţul Vâlcea care a făcut în ultima vreme din turism o adevarată prioritate. Acest lucru a dus la un număr sporit de oameni angajaţi în servicii.

Un număr important de staţiuni care trăiesc astăzi în umbra gloriei cunoscute înainte de '89 au poziţionat judeţul Vâlcea în top 3 judeţe pe ţară ca număr de staţiuni turistice.

De exemplu o listă de firme care activează în domeniul turistic şi cu cifre de afaceri semnificative poate fi uşor obţinută prin produsul Selecţie firme oferite de termene.ro iar persoanele de conducere pot fi contactate prin email sau telefon în scopuri de marketing.

În ultimul an cifra de afaceri agregată a firmelor din judeţul Vâlcea a crescut puternic deşi numărul total de agenţi economici este în uşoară scădere.

Riscul de insolvenţă mediu al societăţilor comerciale prezente în judeţul Vâlcea a scăzut an de an în ultimii 4 ani.

O listă de firme din Vâlcea filtrată după riscul de insolvenţă al agenţilor economici este uşor de obţinut prin câteva click-uri intuitive, iar apoi eventual exportate într-un format la alegere.

Lista firme judet Valcea