Verifică RAPID partenerii de afaceri!
Ai acces la rapoarte PDF în doar câteva secunde!

Listă firme Vâlcea 2022 cu informații financiare complete

(inclusiv date de contact reale) actualizată la zi!

  • Ai nevoie de liste firme personalizate pentru județul Vâlcea?
  • Cauți soluții eficiente de marketing (inclusiv pe Facebook!) pentru produsele firmei tale?
  • Cauți să comunici în mod eficient cu actualii și potențialii clienți prin telefon, SMS și email marketing?
  • Te interesează o căutare de firme după CUI sau numele firmei în scopul verificării bonității?

Nu e nevoie să cauți mai departe de portalul juridic-financiar www.termene.ro!

Tipul produselor și serviciilor firmei tale au nevoie de o targetare specifică a potențialilor clienți din județul Vâlcea.

Existența mai multor societăți comerciale foarte mari pe platforma chimică Râmnicu Vâlcea are un impact semnificativ asupra economiei județului Vâlcea.

Unele firme sunt deținute de stat sau Consiliul Județean Vâlcea (cum ar fi Oltchim SA și CET Govora SA care produce abur tehnologic) dar și capitalul privat este bine reprezentat în județul Vâlcea.

Existența resurselor naturale face posibilă existența companiilor din industria extractivă cum ar fi SNS SALROM sau SNLO Târgu Jiu.

Diferite alte tipuri de liste de firme pot fi obținute prin produsul Selecție Firme, cum ar fi:

  • liste firme care activează în industria construcțiilor de mașini
  • lista firme care activează în industria energetică (masiv dezvoltată în județ datorită oportunităților oferite de existența râurilor Lotru și Olt)
  • lista firmelor care activează în industria alimentară (cum ar fi DIANA SRL pentru prelucrarea cărnii sau cunoscuta firmă VELPITAR care activează în panificație)
  • topul firmelor din industria lemnului care au realizat cifre de afaceri considerabile profitând de numeroasele păduri existente. În consecință au apărut o serie de agenți economici (poți face căutare firme după CUI AICI) ce se ocupă cu distribuția, comerțul și prelucrarea materialului lemnos.

Nici turismul nu este slab reprezentat în județul Vâlcea care a făcut în ultima vreme din turism o adevarată prioritate.

Acest lucru a dus la un număr sporit de oameni angajați în servicii.

Un număr important de stațiuni care trăiesc astăzi în umbra gloriei cunoscute înainte de '89 au poziționat județul Vâlcea în top 3 județe pe țară ca număr de stațiuni turistice.

De exemplu o listă de firme care activează în domeniul turistic și cu cifre de afaceri semnificative poate fi ușor obținută prin produsul Selecție Firme oferite de termene.ro iar persoanele de conducere pot fi contactate prin email sau telefon în scopuri de marketing.

În ultimul an cifra de afaceri agregată a firmelor din județul Vâlcea a crescut puternic deși numărul total de agenți economici este în ușoară scădere.

Riscul de insolvență mediu al societăților comerciale prezente în județul Vâlcea a scăzut an de an în ultimii 4 ani.

O listă de firme din Vâlcea filtrată după riscul de insolvență al agenților economici este ușor de obținut prin câteva click-uri intuitive, iar apoi eventual exportate într-un format la alegere.

Listă firme județ Valcea

Discută direct cu un consultant Termene

Sau creează-ți un cont gratuit acum!