Verifică RAPID partenerii de afaceri!
Ai acces la rapoarte PDF în doar câteva secunde!

Listă firme Călărași 2022 cu informații financiare complete

(inclusiv date de contact reale) actualizată la zi!

  • Ai nevoie de liste firme personalizate pentru județul Călărași?
  • Cauți soluții eficiente de marketing (inclusiv pe Facebook!) pentru produsele firmei tale?
  • Cauți să comunici în mod eficient cu actualii și potențialii clienți prin telefon, SMS și email marketing?
  • Te interesează o căutare de firme după CUI sau numele firmei în scopul verificării bonității?

Nu e nevoie să Cauți mai departe de portalul juridic-financiar www.termene.ro!

Tipul produselor și serviciilor firmei tale au nevoie de o targetare specifică a potențialilor clienți din județul Călărași.

Județul Călărași este situat în sud estul țării, în câmpia Bărăganului, se învecinează în partea de sud cu regiunile Silistra și Ruse din Bulgaria, frontieră fiind Dunărea.

Este străbătut în partea de vest de râurile Argeș și Dâmbovița.

Are o populație de peste 300 mii locutori. Din punct de vedere al infrastructurii rutiere, în partea de nord este tranzitat de autostrada A2 București-Constanța, iar feroviar de magistrala 800, cale dublă electrificată, reabilitată cu fonduri europene.

Începând cu anul 1981 când s-a reînființat județul, resedința acestuia este la Călărași, oraș cu 65 mii locuitori, conform recensământului din 2011.

În Călărași urma să fie finalizat un mare combinat siderurgic care includea un laminor pentru producerea șinei de cale ferată, care după 1989 a fost abandonat deși era într-un stadiu avansat.

Până la construcția podurilor dunărene rutiere de la Vadu Oii și Fetești, trecerea Dunării cu bacul în zonă constituia o cale de acces principală către Dobrogea.

În prezent trecerea este în continuare posibilă și utilizată în special pentru accesul în Bulgaria sau sudul litoralului

Conform modulului analiză și studii al portalului www.termene.ro, cifra de afaceri netă realizată în anul 2015 de cele 4902 firme în funcțiune a fost sub 10 miliarde lei iar profitul obținut a fost de 319 milioane lei, plasând județul în ultimul pluton după criteriul economic.

În perioada 2012 - 2015 numărul firmelor cu risc mic de insolvență a crescut procentual de la 43% la 50%.

Conform secțiunii liste firme a portalului există o listă firme cu 10 poziții, firme care au realizat o cifră de afaceri mai mare de 100 milioane lei, pe primul loc în această listă firme fiind Agro - Chirnogi, care are codul CAEN 111, specific domeniului de activitate cultivarea cerealelor, plantelor leguminoase,etc și un număr de 707 angajați.

Pentru criteriul profit net mai mare de 10 milioane, a rezultat o listă firme cu o singură poziție astfel: Maria Invest Holding SRL care a realizat un profit de 10,9 milioane lei cu 25 angajați și care are codul CAEN 4675 corespunzător domeniului de activitate comerțul cu ridicată al produselor chimice.

În ceea ce privește numărul de angajați, listă firmelor cu mai mult de 500 angajați are 4 poziții, pe primul loc fiind Aldis SRL cu 1023 angajați, cifra afaceri 224 milioane, profit 0,59 milioane, cod CAEN 1013, domeniu de activitate fabricarea produselor din carne.

De menționat că numai 1 din 8 locuitori are statut de angajat.

Județul are 3 localități în care există sistem de distribuție a energiei electrice și 10 localități în care există rețea de distribuție a gazelor naturale.

Listă firme județ Calarasi

Discută direct cu un consultant Termene

Sau creează-ți un cont gratuit acum!