Verifică RAPID partenerii de afaceri!
Ai acces la rapoarte PDF în doar câteva secunde!

Listă firme Arad 2022 cu informații financiare complete

(inclusiv date de contact reale) actualizată la zi!

  • Ai nevoie de liste firme personalizate pentru județul Arad?
  • Cauți soluții eficiente de marketing (inclusiv pe Facebook!) pentru produsele firmei tale?
  • Cauți să comunici în mod eficient cu actualii și potențialii clienți prin telefon, SMS și email marketing?
  • Te interesează o căutare de firme după CUI sau numele firmei în scopul verificării bonității?

Nu e nevoie să Cauți mai departe de portalul juridic-financiar www.termene.ro!

Tipul produselor și serviciilor firmei tale au nevoie de o targetare specifică a potențialilor clienți din județul Arad.

Județul Arad este așezat în nord-vestul Transilvaniei, la granița cu Ungaria.

Este străbătut de râul Mureș, are o populație de circa 409 mii locuitori, fiind astfel al 20-lea județ după numărul populației.

Reședința județului este în orașul Arad, care are o populație de circa 148 mii locuitori.

Următorul oraș ca populație este Pecica cu 12 mii locuitori.

Județul a fost/este cunoscut în special prin fabrica de vagoane “Astra Arad” care are tradiție în construirea vagoanelor de călători, în prezent această fabrică având și licența de operator feroviar, operează un tren cu confort sporit pe ruta Arad -București.

Din punct de vedere al activității industriale, conform modului analize și studii per județe și coduri CAEN, județul a avut în anul 2015 o cifră de afaceri de 28,3 miliarde lei, în creștere cu 20% față de anul 2012, și un profit net de 816 milioane lei față de 490 milioane lei în 2012.

În aceeași perioadă numărul firmelor cu risc mic de insolvență a crescut cu 10%.

După cifra de afaceri netă, modulul listă firme, a găsit 37 firme cu cifra de afaceri netă mai mare de 100 milioane lei, 12 cu mai mult de 200 milioane lei, 10 firme care au realizat în 2015 o cifră de afaceri mai mare de 300 milioane lei, 9 firme cu mai mult de 500 milioane lei.

Pe primul loc în listă firme după cifra de afaceri netă se situează Takama România SRL care a realizat o cifră de afaceri netă de 2,26 miliarde lei.

Această firmă are ca obiect de activitate fabricarea altor piese și accesorii pentru autoturisme și motoare de autovehicule, are 4209 angajați, nu a avut profit în 2015.

În ceea ce privește profitul net realizat, în listă firme ordonată descrescător după profit, a rezultat că sunt 10 firme care au realizat mai mult de 10 milioane lei profit, primul loc din listă firme fiind ocupat de Coficab Eastern Europa SRL care a realizat 62 milioane profit, la o cifră de afaceri netă de 11,413 miliarde, cu 424 angajați.

Firma are codul CAEN 2732 corespunzător domeniului de activitate fabricarea altor fire și cabluri electrice și electrocasnice.

În ceea ce privește numărul de angajați mai mare de 1000, selecție firme cu mai mult de 1000 angajați a returnat ca rezultat o listă firme cu 9 poziții, pe prima poziție fiind Leoni Wiring Sistems Arad SRL care are un număr de 4434 angajați și obiect de activitate fabricarea echipamentelor electrice și electronice pentru autovehicule și motoare de autovehicule.

Listă firme județ Arad

Discută direct cu un consultant Termene

Sau creează-ți un cont gratuit acum!