Verifică RAPID partenerii de afaceri!


Obţii informațiile în doar câteva secunde!

Listă firme Argeş 2017 cu informaţii financiare complete

(inclusiv date de contact reale) actualizată la zi!

  • Ai nevoie de liste firme personalizate pentru judeţul Argeş?
  • Cauţi soluţii eficiente de marketing (inclusiv pe Facebook!) pentru produsele firmei tale?
  • Cauţi să comunici în mod eficient cu actualii şi potenţialii clienţi prin telefon, SMS şi email marketing?
  • Te interesează o căutare de firme după CUI sau numele firmei în scopul verificării bonităţii?

Nu e nevoie să cauţi mai departe de portalul juridic-financiar www.termene.ro!

Tipul produselor şi serviciilor firmei tale au nevoie de o targetare specifică a potenţialilor clienţi din judeţul Argeş.

Judeţul Argeş este amplasat în partea de sud a României, fiind străbătut de o infrastructură de transport consistentă.

Este legat de Bucureşti prin autostrada A1, prima autostradă din România construită înainte de anul 1989.

Transfăgărăşanul are cea mai mare lungime pe raza judeţului şi constituie un important punct de atracţie în perioada verii pentru turişti. Judeţul este conectat de asemeni şi la reţeaua feroviară având legături spre Bucureşti, Craiova, etc.

Ca forme de relief sunt munţii în partea de nord (cu vârfurile Negoiu şi Moldoveanu), dealuri în centru şi câmpie în partea de sud.

Judeţul Argeş este cunoscut în ţară în primul rând pentru că aici funcţionează fabrica de automobile Dacia, parte a grupului Renault. Fabrica are o pondere importantă în exportul României şi evident în economia judeţului.

Din punct de vedere economic, conform portalului www.termene.ro, secţiunea Analize şi Studii, secţiune care permite efectuarea de analize pe judeţe şi coduri CAEN, rezultă că în anul 2015, ultimul an pentru care s-au depus bilanţurile contabile la Ministerul de Finanţe, cifra de afaceri a crescut cu 15% comparativ cu anul 2012, iar profitul net cu 233%, în condiţiile în care numarul firmelor în perioada respectivă a ramas relativ constant.

Din modulul Selecţie Firme (listă firme) , modul care permite multiple selecţii de firme după criterii diverse, criterii ce pot fi stabilite de utilizator, rezultă că din cele 16.232 de firme în functiune, 15.830 erau organizate ca SRL, 182 ca SA, iar restul aveau o altă formă de organizare.

Selectând lista firme după cifra de afaceri rezultă că 38 de firme au cifra de afaceri mai mare de 100 milioane (2 firme peste 1 miliard: Automobile Dacia S.A. pe primul loc şi Fildas Trading SRL locul doi), iar după profit în lista firme a rezultat că 12.898 (circa 80%) de firme au înregistrat profit din care 2 firme au profitul mai mare de 100 milioane (Automobile Dacia S.A. şi Nidec Motor Corporation România S.A.).

În privinţa numărului de angajaţi, conform aceluiaşi modul Selecţie Firme (liste firme) din www.termene.ro sunt 5 firme care au un număr de angajaţi mai mare de 1.000, pe primul loc situându-se Automobile DACIA S.A. cu 13.884 angajaţi, urmată de Lear Corporation România SRL cu 4.070 angajati.

În judeţul Argeş, după cifra de afaceri şi profit, societăţile care lucrează în/pentru domeniul auto reprezintă motorul economiei cu pondere substanţială, comparativ cu restul ţării. Majoritatea activităţii în domeniul auto este concentrată în zona Mioveni-Piteşti. Economia judeţului este completată cu activitatea de turism (circa 50% faţă de judeţul Prahova), comerţ, agricultură, etc.

Lista firme judet Arges