Verifică RAPID partenerii de afaceri!
Ai acces la rapoarte PDF în doar câteva secunde!

Listă firme Argeș 2022 cu informații financiare complete

(inclusiv date de contact reale) actualizată la zi!

  • Ai nevoie de liste firme personalizate pentru județul Argeș?
  • Cauți soluții eficiente de marketing (inclusiv pe Facebook!) pentru produsele firmei tale?
  • Cauți să comunici în mod eficient cu actualii și potențialii clienți prin telefon, SMS și email marketing?
  • Te interesează o căutare de firme după CUI sau numele firmei în scopul verificării bonității?

Nu e nevoie să cauți mai departe de portalul juridic-financiar www.termene.ro!

Tipul produselor și serviciilor firmei tale au nevoie de o targetare specifică a potențialilor clienți din județul Argeș.

Județul Argeș este amplasat în partea de sud a României, fiind străbătut de o infrastructură de transport consistentă.

Este legat de București prin autostrada A1, prima autostradă din România construită înainte de anul 1989.

Transfăgărășanul are cea mai mare lungime pe raza județului și constituie un important punct de atracție în perioada verii pentru turişti.

Județul este conectat de asemeni și la rețeaua feroviară având legături spre București, Craiova, etc.

Ca forme de relief sunt munții în partea de nord (cu vârfurile Negoiu și Moldoveanu), dealuri în centru și câmpie în partea de sud.

Județul Argeș este cunoscut în țară în primul rând pentru că aici funcționează fabrica de automobile Dacia, parte a grupului Renault.

Fabrica are o pondere importantă în exportul României și evident în economia județului.

Din punct de vedere economic, conform portalului www.termene.ro, secțiunea Analize și Studii, secțiune care permite efectuarea de analize pe județe și coduri CAEN, rezultă că în anul 2015, ultimul an pentru care s-au depus bilanțurile contabile la Ministerul de Finanțe, cifra de afaceri a crescut cu 15% comparativ cu anul 2012, iar profitul net cu 233%, în condițiile în care numărul firmelor în perioada respectivă a rămas relativ constant.

Din modulul Selecție Firme (listă firme) , modul care permite multiple selecții de firme după criterii diverse, criterii ce pot fi stabilite de utilizator, rezultă că din cele 16.232 de firme în funcțiune, 15.830 erau organizate ca SRL, 182 ca SA, iar restul aveau o altă formă de organizare.

Selectând lista firme după cifra de afaceri rezultă că 38 de firme au cifra de afaceri mai mare de 100 milioane (2 firme peste 1 miliard: Automobile Dacia S.A. pe primul loc și Fildas Trading SRL locul doi), iar după profit în listă firme a rezultat că 12.898 (circa 80%) de firme au înregistrat profit din care 2 firme au profitul mai mare de 100 milioane (Automobile Dacia S.A. și Nidec Motor Corporation România S.A.).

În privința numărului de angajați, conform aceluiași modul Selecție Firme (liste firme) din www.termene.ro sunt 5 firme care au un număr de angajați mai mare de 1.000, pe primul loc situându-se Automobile DACIA S.A. cu 13.884 angajați, urmată de Lear Corporation România SRL cu 4.070 angajați.

În județul Argeș, după cifra de afaceri și profit, societățile care lucrează în/pentru domeniul auto reprezintă motorul economiei cu pondere substanțială, comparativ cu restul țării.

Majoritatea activității în domeniul auto este concentrată în zona Mioveni-Piteşti.

Economia județului este completată cu activitatea de turism (circa 50% față de județul Prahova), comerț, agricultură, etc.

Listă firme județ Arges

Discută direct cu un consultant Termene

Sau creează-ți un cont gratuit acum!