Verifică RAPID partenerii de afaceri!


Obţii informațiile în doar câteva secunde!

Listă firme Constanţa 2017 cu informaţii financiare complete

(inclusiv date de contact reale) actualizată la zi!

  • Ai nevoie de liste firme personalizate pentru judeţul Constanţa?
  • Cauţi soluţii eficiente de marketing (inclusiv pe Facebook!) pentru produsele firmei tale?
  • Cauţi să comunici în mod eficient cu actualii şi potenţialii clienţi prin telefon, SMS şi email marketing?
  • Te interesează o căutare de firme după CUI sau numele firmei în scopul verificării bonităţii?

Nu e nevoie să cauţi mai departe de portalul juridic-financiar www.termene.ro!

Tipul produselor şi serviciilor firmei tale au nevoie de o targetare specifică a potenţialilor clienţi din judeţul Constanţa.

Datorită poziţionării geografice favorabile, între Dunare şi Marea Neagră, economia judeţului este puternic reprezentată de activităţi specifice, astfel:

  • industria turistică pe litoralul mării, cu staţiunea Mamaia ca perlă a litoralului românesc. Conform secţiunii Selecţie Firme din site-ul wwww.Termene.ro, o secţiune care permite selectarea şi prelucrarea informaţiilor din liste firme după criterii multiple (ex. cod CAEN, formă de organizare, cifră de afaceri, profit, nr. de angajaţi, etc.) sunt 367 firme cu activitate “Hoteluri şi alte facilităţi de cazare” (conform cod CAEN 551), 993 firme cu activitate “restaurante” (cod CAEN 561), 627 firme cu activitate “baruri şi alte activităţi de servire a băuturilor” (cod CAEN 563), 164 firme cu “activităţi ale agenţiilor turistice” (cod CAEN 791). Selecţie listă firme pentru oricare cod CAEN permite vizualizare lista firme şi informaţii financiare sau juridice, date contact pentru oricare din firmele ce prezintă interes
  • industria navală reprezentataă de şantierele navale din Constanţa şi Mangalia. Conform modulului Selecţie Firme din www.termene.ro pentru cod CAEN 301 “construcţii de nave şi activităţi plutitoare” în judeţul Constanţa activează 350 firme. În această activitate lider de necontestat este Daewoo Mangalia Heavy Industries SA, cu o cifră de afaceri de 2.016.401.898 lei şi cu 2.585 de angajaţi
  • activitatea portuară în porturile situate la Marea Neagră (Constanţă, Agigea, Mangalia) sau pe Dunare (Cernavodă) şi canalul Dunăre-Marea Neagră (Cernavodă, Medgidia, Basarabi, Agigea). Conform rezultatului folosirii modulului Selecţie Firme din www.Termene.ro pentru codul CAEN 502 “transporturi maritime şi costiere de marfă” activează 20 de firme, cea mai mare fiind ROMAR Shiping Agenty SRL, cu o cifră de afaceri de 118.527.254 lei realizată cu 41 de angajaţi.
  • prelucrarea petrolului (Cod CAEN 192) din import al cărui transport naval se face la preţuri convenabile, produsul final fiind competitiv este reprezentată de Rompetrol Rafinare S.A. (Rafinăria Petromidia) care în anul 2015, cu o cifră de afaceri de 9.811.196.252 lei şi 1.173 angajaţi s-a situat pe locul 1 în topul societăţilor constănţene.

Conform aceluiaşi modul Selecţie Firme în judeţul Constanţa pentru anul 2015 au depus bilanţul contabil 24.206 firme din care 23.242 sunt firme organizate ca SRL, 315 firme organizate ca SA, iar restul alte forme de organizare.

Informaţiile despre situaţiile financiare, asociaţi, administratori, mentiuni în Monitorul Oficial, date de contact, etc. se pot accesa din aceeaşi secţiune Selecţie firmă (firme).

La nivelul judeţului Constanţa pentru anul 2015 (ultimul an pentru care s-au depus bilanţurile anuale la Ministerul de Finanţe) conform unui alt modul din portalul www.termene.ro, modul intitulat Analize şi studii/Analiza industriilor pe judeţe şi coduri CAEN, rezultă o cifră de afaceri de 46.260.204.142 lei, mai mică cu circa 3% faţă de anul anterior, dar cu un profit net mai mare(918.915.641 lei).

În aceeaşi perioadă (2014-2015) s-a redus procentul mare de insolvenţă de la 55,76% la 49,41%. Totuşi, raportat la nivelul mediu înregistrat la nivelul ţării, riscul mare de insolvenţă în judeţul Constanţa este mai mare cu circa 5%.

Oportunităţile de afaceri pentru judeţul Constanţa se menţin la un nivel ridicat şi datorită litoralului, porturilor maritime şi fluviale, infrastructurii rutiere (inclusiv autostradă) şi feroviare care fac accesul relativ uşor în primul rând către/dinspre capitală şi restul ţării.

Lista firme judet Constanta