Verifică RAPID partenerii de afaceri!
Ai acces la rapoarte PDF în doar câteva secunde!

Listă firme Constanța 2022 cu informații financiare complete

(inclusiv date de contact reale) actualizată la zi!

  • Ai nevoie de liste firme personalizate pentru județul Constanța?
  • Cauți soluții eficiente de marketing (inclusiv pe Facebook!) pentru produsele firmei tale?
  • Cauți să comunici în mod eficient cu actualii și potențialii clienți prin telefon, SMS și email marketing?
  • Te interesează o căutare de firme după CUI sau numele firmei în scopul verificării bonității?

Nu e nevoie să cauți mai departe de portalul juridic-financiar www.termene.ro!

Tipul produselor și serviciilor firmei tale au nevoie de o targetare specifică a potențialilor clienți din județul Constanța.

Datorită poziționării geografice favorabile, între Dunăre și Marea Neagră, economia județului este puternic reprezentată de activități specifice, astfel:

  • industria turistică pe litoralul mării, cu stațiunea Mamaia ca perlă a litoralului românesc. Conform secțiunii Selecție Firme din site-ul wwww.Termene.ro, o secțiune care permite selectarea și prelucrarea informațiilor din liste firme după criterii multiple (ex. cod CAEN, formă de organizare, cifră de afaceri, profit, nr. de angajați, etc.) sunt 367 firme cu activitate “Hoteluri și alte facilități de cazare” (conform cod CAEN 551), 993 firme cu activitate “restaurante” (cod CAEN 561), 627 firme cu activitate “baruri și alte activități de servire a băuturilor” (cod CAEN 563), 164 firme cu “activități ale agențiilor turistice” (cod CAEN 791). Selecție listă firme pentru oricare cod CAEN permite vizualizare listă firme și informații financiare sau juridice, date contact pentru oricare din firmele ce prezintă interes
  • industria navală reprezentată de șantierele navale din Constanța și Mangalia. Conform modulului Selecție Firme din www.termene.ro pentru cod CAEN 301 “construcții de nave și activități plutitoare” în județul Constanța activează 350 firme. În această activitate lider de necontestat este Daewoo Mangalia Heavy Industries SA, cu o cifră de afaceri de 2.016.401.898 lei și cu 2.585 de angajați
  • activitatea portuară în porturile situate la Marea Neagră (Constanța, Agigea, Mangalia) sau pe Dunăre (Cernavodă) și canalul Dunăre-Marea Neagră (Cernavodă, Medgidia, Basarabi, Agigea). Conform rezultatului folosirii modulului Selecție Firme din www.Termene.ro pentru codul CAEN 502 “transporturi maritime și costiere de marfă” activează 20 de firme, cea mai mare fiind ROMAR Shiping Agenty SRL, cu o cifră de afaceri de 118.527.254 lei realizată cu 41 de angajați.
  • prelucrarea petrolului (cod CAEN 192) din import al cărui transport naval se face la prețuri convenabile, produsul final fiind competitiv este reprezentată de Rompetrol Rafinare S.A. (Rafinăria Petromidia) care în anul 2015, cu o cifră de afaceri de 9.811.196.252 lei și 1.173 angajați s-a situat pe locul 1 în topul societăților constănțene.

Conform aceluiași modul Selecție Firme în județul Constanța pentru anul 2015 au depus bilanțul contabil 24.206 firme din care 23.242 sunt firme organizate ca SRL, 315 firme organizate ca SA, iar restul alte forme de organizare.

Informațiile despre situațiile financiare, asociați, administratori, mențiuni în Monitorul Oficial, date de contact, etc. se pot accesa din aceeași secțiune Selecție firmă (firme).

La nivelul județului Constanța pentru anul 2015 (ultimul an pentru care s-au depus bilanțurile anuale la Ministerul de Finanțe) conform unui alt modul din portalul www.termene.ro, modul intitulat Analize și studii/Analiza industriilor pe județe și coduri CAEN, rezultă o cifră de afaceri de 46.260.204.142 lei, mai mică cu circa 3% față de anul anterior, dar cu un profit net mai mare(918.915.641 lei).

În aceeași perioadă (2014-2015) s-a redus procentul mare de insolvență de la 55,76% la 49,41%. Totuși, raportat la nivelul mediu înregistrat la nivelul țării, riscul mare de insolvență în județul Constanța este mai mare cu circa 5%.

Oportunitățile de afaceri pentru județul Constanța se mențin la un nivel ridicat și datorită litoralului, porturilor maritime și fluviale, infrastructurii rutiere (inclusiv autostradă) și feroviare care fac accesul relativ ușor în primul rând către/dinspre capitală și restul țării.

Listă firme județ Constanta

Discută direct cu un consultant Termene

Sau creează-ți un cont gratuit acum!