-
-
Alte activități de servicii suport pentru intreprinderi n%2Ec%2Ea%2E
-
Fabricarea de construcții metalice si parti componente ale structurilor metalice
-
-
-
-
-
-
-
-
Activități de inginerie si consultanta tehnica legate de acestea
Comerț cu amănuntul al calculatoarelor, unitatilor periferice si softwareului in magazine specializate
Activități de realizare a inregistrarilor audio si activități de editare muzicala
-
-
-
-
Datorită poziționării geografice favorabile, între Dunăre și Marea Neagră, economia județului este puternic reprezentată de activități specifice, astfel:
Conform aceluiași modul Selecție Firme în județul Constanța pentru anul 2015 au depus bilanțul contabil 24.206 firme din care 23.242 sunt firme organizate ca SRL, 315 firme organizate ca SA, iar restul alte forme de organizare.
Informațiile despre situațiile financiare, asociați, administratori, mențiuni în Monitorul Oficial, date de contact, etc. se pot accesa din aceeași secțiune Selecție firmă (firme).
La nivelul județului Constanța pentru anul 2015 (ultimul an pentru care s-au depus bilanțurile anuale la Ministerul de Finanțe) conform unui alt modul din portalul www.termene.ro, modul intitulat Analize și studii/Analiza industriilor pe județe și coduri CAEN, rezultă o cifră de afaceri de 46.260.204.142 lei, mai mică cu circa 3% față de anul anterior, dar cu un profit net mai mare(918.915.641 lei).
În aceeași perioadă (2014-2015) s-a redus procentul mare de insolvență de la 55,76% la 49,41%. Totuși, raportat la nivelul mediu înregistrat la nivelul țării, riscul mare de insolvență în județul Constanța este mai mare cu circa 5%.
Oportunitățile de afaceri pentru județul Constanța se mențin la un nivel ridicat și datorită litoralului, porturilor maritime și fluviale, infrastructurii rutiere (inclusiv autostradă) și feroviare care fac accesul relativ ușor în primul rând către/dinspre capitală și restul țării.