Verifică RAPID partenerii de afaceri!
Ai acces la rapoarte PDF în doar câteva secunde!

Listă firme Hunedoara 2022 cu informații financiare complete

(inclusiv date de contact reale) actualizată la zi!

  • Ai nevoie de liste firme personalizate pentru județul Hunedoara?
  • Cauți soluții eficiente de marketing (inclusiv pe Facebook!) pentru produsele firmei tale?
  • Cauți să comunici în mod eficient cu actualii și potențialii clienți prin telefon, SMS și email marketing?
  • Te interesează o căutare de firme după CUI sau numele firmei în scopul verificării bonității?

Nu e nevoie să Cauți mai departe de portalul juridic-financiar www.termene.ro!

Tipul produselor și serviciilor firmei tale au nevoie de o targetare specifică a potențialilor clienți din județul Hunedoara.

Județul Hunedoara este un județ din Transivania care se suprapune în mare parte cu fosta regiune Deva care a funcționat între anii 1960-1968.

La recensământul din 2011, populația județului era de 396253 locuitori , în scădere cu 28% față de anul 1992.

Depopularea masivă a județului s-a produs ca urmare a reducerii accentuate a activității miniere, și este cel puțin dublă față de media la nivelul țării.

O parte din locuitori, în special minierii pensionari sau care au fost trecuți în somaj sau împrăștiat prin țară, revenind de regulă în localitățile natale, în special în Moldova.

Județul este cunoscut datorită extracției cărbunilor, construcției de masini, energiei electrice produse, fostului combinat metalurgic Hunedoara.

Capitala județului este în municipiul Deva, fosta capitală a regiunii Deva, până în anul 1968 când s-a trecut la organizarea pe județe.

Deva are o populație de circa 70 mii locuitori, fiind un centru urban recunoscut pentru istoria sa (a se vedea cetatea Deva).

Conform informațiilor filtrate cu listă firme/selecție firmă, module ale portalului www.termene.ro, cumulat pe județ cifra de afaceri a scăzut de la 11,9 miliarde la 11,3 miliarde, iar pierderile au crescut de la 287 milioane la 1,26 miliarde.

Din graficele privind riscul de insolvență se poate observa că procentual numărul firmelor cu risc mic de insolvență a crescut de la 41,7 % la 52% ceea ce denotă că firmele mici obțin profit în timp ce firmele mari au pierderi foarte mari.

Utilizând modulul selecție firmă/listă firme după diferite praguri ale cifrei de afaceri rezultă că există 11 firme cu cifra de afaceri mai mare de 100 milioane din care 3 cu cifra de afaceri peste 500 milioane astfel:

  • Complex energetic Hunedoara cu 52 0 milioane lei,6387 angajați, dar cu pierderi și intrare în insolvență;
  • Arcemittal Hunedoara cu 507 millioane lei 633 angajați (cu pierdere netă);
  • Philips Orastie cu 50,6 milioane lei, 884 angajați și profit!

După numărul de angajați, introducând criteriul mai mare decat 1000 în modulul selecție/listă firme rezultă 2 firme, pe primul loc fiind Complexul Energetic Hunedoara cu 6387 angajați .

Din informațiile selectate cu modulul listă firme/selecție firrme se desprinde concluzia că, Complexul Energetic Hunedoara este cel mai mare angajator din zonă dar fiind în procedura de faliment din cauza pierderilor multianuale, insovența va cauza și mai multe probleme în zonă .

De la un profit firav în 2012 de 37 milioane, în anii următori a înregistrat pierderi crescute de la an la an astfel că în 2015 pierderile se cifrau la 1,6 miliarde.

Paradoxul a fost că deși pierderile creșteau alarmant de la un an la altul, numărul angajaților a crescut de la 1918 în anul 2012 la 6387 (333%) în anul 2015.

Listă firme județ Hunedoara

Discută direct cu un consultant Termene

Sau creează-ți un cont gratuit acum!