• Relansată într-o nouă formulă pe 25 martie, platforma de știri Termene.ro a reușit să atingă în luna mai un trafic zilnic, în perioada luni-vineri a fiecărei săptămâni, de peste 16.000 de vizualizări.
  • Produsul Business News oferit de Termene.ro furnizează conținut jurnalistic direcționat către antreprenori, dar și pentru abonații portalului Termene.ro.

Traficul și numărul de vizualizări ale platformei Business News de la Termene.ro au crescut constant de la momentul lansării, 25 martie, și până în prezent.

Media zilnică a audienței, în timpul unei zile lucrătoare, s-a situat la puțin peste 16.000 de vizualizări în luna mai, după minivacanța de 1 Mai și Paște, care s-a întins între 1 mai și 6 mai.

Accesările provin în principal de la antreprenori, deoarece produsul Business News al Termene.ro a fost promovat și prezentat doar abonaților Termene.ro și persoanelor care urmăresc Termene.ro pe rețelele de socializare.

Platforma de știri a Termene.ro poate fi găsită la linkul termene.ro/articole.

În ultima săptămână din luna mai, traficul zilnic în perioada luni-vineri a fost de peste 20.000 de vizualizări. Rata utilizatorilor unici este de peste 80% din vizualizări.

  • Pentru perioada următoare, platforma Business News de la Termene.ro își propune să continue să crească traficul zilnic și audiența brută din datee de trafic, chiar dacă perioada de vară aduce o scădere a audienței tuturor site-urilor de știri din România.

Traficul din timpul zilelor de weekend din luna mai a fost între 2.500 și 8.000 de vizualizări zilnice, scăderea față de o zi lucrătoare fiind în media scăderilor de trafic din weekend înregistrate de toate site-urile de news din România.

Creșterea constantă a traficului realizat în rândul antreprenorilor s-a datorat unui conținut diversificat și știrilor exclusive despre programele de finanțare precum Start-Up Nation 2024, Femeia Antreprenor, IMM Plus 2024, și despre impozitarea IMM-urilor în anii următori. În plus, zilnic, platforma de știri conține analize bazate pe datele oferite de abonații Termene.ro, informații despre dezvoltarea antreprenorială în zone turistice, companii și domenii de activitate.

Zona de Business News oferă și o monitorizare zilnică a spațiului media și instituțional pe zona economică într-un Livetext.

Conținutul editorial și coordonarea acestuia sunt externalizate de Termene.ro către agenția de jurnalism Clever News Center.

Despre Termene.ro

Dacă tot sunteți aici, Termene.ro vă recomandă să vă abonați la newsletterul Cafeaua de la 7, care vă oferă ocazia să citiți tot ce s-a întâmplat important în ziua precedentă. Newsletterul vă recomandă informații care pot fi importante pentru antreprenori, știri utile în viața cotidiană, dar și noutăți de povestit colegilor sau angajaților într-o pauză.

Varianta video a newsletterului, poate fi urmărită pe Facebook, Youtube, Instagram, Tiktok, sau aici, pe blogul de news al platformei Termene.ro

Distribuie mai departe