Loading the Amira Audio Citește articolul...

Aflați cum puteți accesa 20 de milioane de Euro, fonduri nerambursabile în cadrul programului Parcuri Fotovoltaice – Fondul pentru modernizare in România.

 

Am pregătit pentru dumneavoastră conform promisiunii de a oferi informații structurate într-un format accesibil, un videoclip de prezentare al informațiilor esențiale, pentru aprofundarea cunoștințelor legate de programul Parcuri Fotovoltaice – Fondul pentru Modernizare în România.

Vă invităm să urmăriți videoclipul disponibil mai sus sau accesând linkul de Youtube pentru a va familiariza cu oportunitățile oferite de energia solară în România și pentru a lua decizii informate în ceea ce privește afacerea dumneavoastră.

Accesează sinteza Ghidului

Pentru cei interesați de elaborare si depunere proiecte ne puteți contacta la:

📥 [email protected] /📞 0722 155 514

📥[email protected]/📞 0731 280 333

📥[email protected]/📞 0723 131 131

Despre Termene.ro

Dacă tot sunteți aici, Termene.ro vă recomandă să vă abonați la newsletterul Cafeaua de la 7, care vă oferă ocazia să citiți tot ce s-a întâmplat important în ziua precedentă. Newsletterul vă recomandă informații care pot fi importante pentru antreprenori, știri utile în viața cotidiană, dar și noutăți de povestit colegilor sau angajaților într-o pauză.

Varianta video a newsletterului, poate fi urmărită pe Facebook, Youtube, Instagram, Tiktok, sau aici, pe blogul de news al platformei Termene.ro

Distribuie mai departe