• Agenția parte a grupului Aerotravel, introduce pentru această vară 14 curse cu zbor charter către Lesbos, a treia cea mai mare insulă din Grecia, unde costurile unui sejur sunt mai mici cu până la 20% față de pachete similare în alte insule grecești, conform unui comunicat.

„Românii călătoresc mai mult ca oricând și vor să experimenteze destinații în care nu au mai fost, dar în același timp cumva familiare, așa cum este Grecia. În primele luni din 2024, dorința clienților de a cunoaște destinații noi și autentice a crescut cu aproximativ 25% față de aceeași perioadă a anului trecut. Această tendință reflectă aspirația turiștilor români de a descoperi locuri interesante şi de a trăi experiențe autentice – un mijloc inspirat de a evada din rutina cotidiană”, potrivit comunicatului

Lesbos se află la doar o oră și 20 de minute de zbor de București

„Este o destinație nouă pentru majoritatea românilor, dar sunt convins că toți cei care îndrăgesc Grecia se vor simți acasă în Lesbos.
Prin acest nou produs, răspundem așteptării turiștilor de a se bucura de o vacanță confortabilă, accesibilă ca preț și ofertantă din punctul de vedere al experienței, susținând în același timp creșterea agenției organizatoare AeroVacanțe și, implicit, a volumului de vânzări pe segmentul de turism leisure”, declară Antonio Nițu, Director General al Grupului Aerotravel.

Zborurile charter către insula Lesbos sunt operate în fiecare vineri din București, în perioada 14 iunie – 13 septembrie 2024.

Orarul de zbor pentru cursa charter cu plecare din București este:

  • Bucureşti – Lesbos 07:45 – 09:10
  • Lesbos – București 10:00 – 11:20

Sejururile în insula Lesbos au tarife începând de la 289 euro/persoană şi includ transport charter avion, taxe de aeroport, transferuri, asistență turistică locală și 7 nopți de cazare.

Astfel, sejururile în Lesbos sunt cu până la 20% mai ieftine față de sejururi similare în alte insule grecești. Zborurile charter sunt efectuate de compania TAROM și durează o oră şi 20 de minute, se arată în comunicat.

Despre Lesbos

„Lesbos este o destinaţie care îşi păstrează autenticitatea. Aici, nu mai puțin de 19 plaje sunt certificate Blue Flag. Cele mai importante dintre acestea sunt situate în apropierea spațiilor de cazare din portofoliul AeroVacanţe, pentru a oferi un confort sporit turiștilor”, mai spune Antonio Niţu, Director General al Grupului Aerotravel, din care face parte și agenția organizatoare AeroVacanţe, conform sursei citate.

Insula Lesbos, sursa AeroVacanțe/Facebook

Lesbos este situată în nord-estul Mării Egee, are 83.000 de locuitori şi peste 300 km de coastă, fiind a treia insulă ca mărime din Grecia. Cu o istorie milenară, care începe în secolul al XI-lea î.Hr., aceasta a avut o contribuție semnificativă la arta Greciei, începând cu poeta antică Sappho și culminând cu Odysseas Elytis, laureat al premiului Nobel pentru literatură.

 

Despre Termene.ro

Dacă tot sunteți aici, Termene.ro vă recomandă să vă abonați la newsletterul Cafeaua de la 7, care vă oferă ocazia să citiți tot ce s-a întâmplat important în ziua precedentă. Newsletterul vă recomandă informații care pot fi importante pentru antreprenori, știri utile în viața cotidiană, dar și noutăți de povestit colegilor sau angajaților într-o pauză.

Varianta video a newsletterului, poate fi urmărită pe Facebook, Youtube, Instagram, Tiktok, sau aici, pe blogul de news al platformei Termene.ro

Distribuie mai departe