Descoperiți grila de punctaj într-un material video menit să vă maximizeze șansele de a accesa până la 200.000 € pe Programul Regional Sud-Est adresat microînteprinderilor din mediul urban.

Perioada de depunere:

29.05.2024 – 28.06.2024

Solicitanți eligibili:

Microîntreprinderile din Regiunea de Dezvoltare Sud-Est (Brăila, Buzău, Constanța, Galați, Tulcea, Vrancea), din mediul urban, cu sediul social sau punct de lucru înregistrat fiscal în mediul urban, cu excepția teritoriului acoperit de Instrumentul Teritorial Integrat Delta Dunării.

Pentru a vă îmbunătăți șansele de obținere a finanțării, am condensat toate informațiile esențiale într-un material video informativ. Vă invităm să urmăriți prezentarea completă.

Accesează sinteza ghidului

Pentru cei interesati de elaborare si depunere proiecte ne puteti contacta la:

📥 [email protected] / 📞 0722 155 514

📥[email protected] / 📞 0731 280 333

📥[email protected] / 📞 0723 131 131

Descarca aplicatia noastra mobila IOS/Android pentru a fi la curent cu evolutia Programelor de Finantare aici sau alatura-te comunitatii noastre!

Despre Termene.ro

Dacă tot sunteți aici, Termene.ro vă recomandă să vă abonați la newsletterul Cafeaua de la 7, care vă oferă ocazia să citiți tot ce s-a întâmplat important în ziua precedentă. Newsletterul vă recomandă informații care pot fi importante pentru antreprenori, știri utile în viața cotidiană, dar și noutăți de povestit colegilor sau angajaților într-o pauză.

Varianta video a newsletterului, poate fi urmărită pe Facebook, Youtube, Instagram, Tiktok, sau aici, pe blogul de news al platformei Termene.ro

Distribuie mai departe