În primele 7 luni ale anului 2021, în București-Ilfov (București, Ilfov) au fost înființate 17.627 de firme, 1.032 au intrat în insolvență și 6.564 au fost radiate.

 

Pe locul 1 în topul firmelor nou-înființate sunt cele care fac comerț cu amănuntul prin intermediul caselor de comenzi sau prin internet (CAEN 4791), iar firmele de construcții (CAEN 4120) sunt pe primul loc atât în topul firmelor insolvente, cât și în topul firmelor radiate.

 

TOP 10 CAEN – Firme nou-înființate

TOP 10 CAEN-uri - firme noi - București-Ilfov

 

TOP 10 CAEN – Firme insolvente

TOP 10 CAEN-uri - firme insolvente - București-Ilfov

 

TOP 10 CAEN – Firme radiate

TOP 10 CAEN-uri - firme radiate - București-Ilfov

 

Dacă ți se par utile informațiile de pe blogul Termene și vrei să afli când publicăm un nou articol, te poți abona la newsletterul nostru săptămânal.

Vreau să primesc newsletterul

 

Despre Termene.ro

Termene.ro este o companie înființată în anul 2014 din dorința de a permite companiilor identificarea oportunităților de afaceri și evaluarea corectă a riscurilor pentru afaceri mai prospere, oferind o platformă intuitivă și foarte ușor de utilizat. Peste 70.000 de companii folosesc platforma completă care oferă informații actualizate în timp real despre datele financiare și juridice ale firmelor din România.

Distribuie mai departe