Antreprenoriatul reprezintă cu siguranță un drum dificil de urmat și încărcat de neprevăzut și obstacole dintre cele mai variate. Este cronofag și necesită aptitudini aparte, cum ar fi o capacitate crescută de a se adapta, reziliență și pasiune.

 

Pe lângă aceste calități atât de importante, antreprenorii împărtășesc adesea și aceleași probleme de cash flow determinate de viteza redusă de încasare a facturilor.

 

SmartBill și Visa lansează o promoție ce are ca scop facilitarea achitării cu cardul a sumelor restante prin simpla adăugare a unui buton de plată pe facturile și proformele emise.

 

Promoția inițiată de cele două companii îi vizează pe toți antreprenorii care:

  • au un cont SmartBill, dar nu au adăugat încă butonul de plată pe documentele pe care le emit și îl adaugă acum, din contul lor SmartBill
  • își creează acum un cont SmartBill, apoi din acesta își creează un cont nou la unul dintre procesatorii de plăți agreați, adăugând după aceea butonul de plată pe documentele emise clienților

 

Inserarea butonului de plată pe facturi și proforme oferă clienților posibilitatea de a le achita în mod simplu, iar antreprenorilor le crește rata de încasare.

 

 

Antreprenorii care se înscriu în promoție au SmartBill gratuit timp de 6 luni, 3 luni comision zero la tranzacțiile cu cardul până la pragul de 1.000.000 de lei procesați și, în plus, intră în cursa pentru a câștiga o mașină eletrică Volkswagen ID.3!

 

Dacă vrei să obții aceste beneficii, tot ce trebuie să faci este să adaugi butonul de plată pe facturile sau proformele pe care le emiți clienților tăi. Detaliile complete ale promoției le găsești aici.

 

Despre Termene.ro

Termene.ro este o companie înființată în anul 2014 din dorința de a permite companiilor identificarea oportunităților de afaceri și evaluarea corectă a riscurilor pentru afaceri mai prospere, oferind o platformă intuitivă și foarte ușor de utilizat. Peste 70.000 de companii folosesc platforma completă care oferă informații actualizate în timp real despre datele financiare și juridice ale firmelor din România.

Distribuie mai departe