Loading the Amira Audio Citește articolul...

Află cum poți accesa între 300.000 euro și 3 milioane euro prin Programul Regional Sud-Muntenia adresat microîntreprinderilor și întreprinderilor mici și mijlocii din mediul rural și urban.

Perioada de depunere a proiectelor este limitată, începând cu 30 aprilie 2024, ora 08:00, și încheindu-se pe 31 iulie 2024, ora 14:00.

Pentru a fi eligibili, solicitantul de finanțare trebuie să fi desfășurat activitate pe o perioadă corespunzătoare de cel puțin un an fiscal integral anterior depunerii cererii de finanțare, începând cu data de 1 ianuarie 2022.

Valoarea finanțării variază între 300.000 euro și 3 milioane euro, în funcție de criterii specifice, cum ar fi veniturile solicitantului.

Pentru a te ajuta să înțelegi și să valorifici la maxim această oportunitate, am pregătit un material video comprehensiv. Acesta explică în detaliu grila de punctaj și strategiile esențiale pentru a-ți maximiza șansele de succes în accesarea finanțării.

Vă invităm să urmăriți prezentarea completă accesând videoul.

Accesează sinteza ghidului

Pentru cei interesați de elaborare si depunere proiecte ne puteți contacta la:

📥 [email protected] /📞 0722 155 514

📥[email protected]/📞 0731 280 333

📥[email protected]/📞 0723 131 131

Despre Termene.ro

Dacă tot sunteți aici, Termene.ro vă recomandă să vă abonați la newsletterul Cafeaua de la 7, care vă oferă ocazia să citiți tot ce s-a întâmplat important în ziua precedentă. Newsletterul vă recomandă informații care pot fi importante pentru antreprenori, știri utile în viața cotidiană, dar și noutăți de povestit colegilor sau angajaților într-o pauză.

Varianta video a newsletterului, poate fi urmărită pe Facebook, Youtube, Instagram, Tiktok, sau aici, pe blogul de news al platformei Termene.ro

Distribuie mai departe