Ministerul Economiei, Antreprenoriatului și Turismului anunță o extindere a perioadei de înregistrare a cererilor de acord pentru finanțare pentru Programul CONSTRUCTPLUS, în conformitate cu decizia Guvernului.

În contextul suprapunerii intervalului inițial de depunere a cererilor de finanțare cu perioada sărbătorilor legale, Ministerul Economiei, Antreprenoriatului și Turismului (MEAT) a prelungit termenul de depunere a cererilor până la data de 14 mai 2024. Această măsură vine ca răspuns la necesitatea oferirii unei șanse egale tuturor celor interesați să aplice în cadrul programului.

Decizia de prelungire a perioadei de înregistrare a cererilor de finanțare a fost posibilă datorită completării OUG 68/2023, aprobată în ședința de guvern din 30 aprilie 2024. Prin această completare legislativă, perioada de înregistrare poate fi extinsă cu maxim 10 zile lucrătoare, o singură dată, în cazuri temeinic justificate, conform Ghidului solicitantului.

Sursa: Site-ul MEAT

Pentru cei interesați de elaborare si depunere proiecte ne puteți contacta la:

📥 [email protected] /📞 0722 155 514

📥[email protected]/📞 0731 280 333

📥[email protected]/📞 0723 131 131

Despre Termene.ro

Dacă tot sunteți aici, Termene.ro vă recomandă să vă abonați la newsletterul Cafeaua de la 7, care vă oferă ocazia să citiți tot ce s-a întâmplat important în ziua precedentă. Newsletterul vă recomandă informații care pot fi importante pentru antreprenori, știri utile în viața cotidiană, dar și noutăți de povestit colegilor sau angajaților într-o pauză.

Varianta video a newsletterului, poate fi urmărită pe Facebook, Youtube, Instagram, Tiktok, sau aici, pe blogul de news al platformei Termene.ro

Distribuie mai departe