• Analiză cu datele platformei Termene.ro. În 2023, primul an complet fără vreo restricție socială și sanitară impusă de pandemia de Covid-19, firma care administrează Băneasa Shopping City a înregistrat un record al profitului obținut de companie.

 

Băneasa Developments SRL din București a raportat pe anul trecut o cifră de afaceri de 278 milioane de lei. Este o creștere a veniturilor cu 11% față de anul precedent. Asta după ce în anul precedent, în 2022, cifra de afaceri a fost de 253 de milioane de lei.
„Băneasa Developments este o companie care administrează un mix unic de dezvoltări imobiliare, management de centre comerciale și o unitate extinsă de divertisment, concentrată pe Platforma Comercială Băneasa. Este o zonă comercială și imobiliară extinsă situată în zona de nord a Bucureștiului, cea mai bogată și bogată zonă a orașului”, conform prezentării realizate de reprezentanții companiei.
Obiectul principal de activitate al Băneasa Developments SRL este „închirierea și subînchirierea bunurilor imobiliare proprii sau închiriate”.

Și profitul a fost unul record

Profitul Băneasa Developments în 2023 a fost de 170 de milioane de lei. Cifra este un record pentru companie. În 2022, profitul a fost de 144 milioane de lei. De la an la an, s-a înregistrat o creștere cu 17% a profitului în 2023.
Numărul angajaților a fost mai mic cu 8% față de 2022. Anul trecut numărul mediu al angajaților a fost de 83 de angajați.
Acționarul unic este al Băneasa Developments este firma cipriotă Spesso Trading Limited.

Despre Băneasa Developments

„Încă de la înființarea companiei, ne-am construit reputația și valorile în jurul inovației, retail-ului calitativ, managementului și leasing-ului în România. Chiar înainte de marea deschidere din 2008 a centrului comercial Băneasa Shopping City, bijuteria shopping-ului și a divertismentului din România, Băneasa Developments se poziționa ca o importantă destinație comercială, atrăgând anual milioane de vizitatori prin intermediul Galeriei Comerciale Feeria, lansată în anul 2006”, susțin reprezentanții companiei.
 Băneasa Shopping City, alături de Galeria Comercială Feeria oferă o experiență de top în retail-ul din România, cu peste 300 de magazine de brand internaționale, precum Chopard, Chanel, Paul & Shark, Brooks Brothers, Michael Kors sau Furla, magazine de modă românești, cum ar fi Victoria 46 sau Musette, precum și o varietate de restaurante premium și cafenele rafinate.
Despre Termene.ro

Dacă tot sunteți aici, Termene.ro vă recomandă să vă abonați la newsletterul Cafeaua de la 7, care vă oferă ocazia să citiți tot ce s-a întâmplat important în ziua precedentă. Newsletterul vă recomandă informații care pot fi importante pentru antreprenori, știri utile în viața cotidiană, dar și noutăți de povestit colegilor sau angajaților într-o pauză.

Varianta video a newsletterului, poate fi urmărită pe Facebook, Youtube, Instagram, Tiktok, sau aici, pe blogul de news al platformei Termene.ro

Distribuie mai departe