• Analiza datelor de pe platforma Termene.ro arată că Dedeman SRL din Bacău a raportat în 2023 rezultate record în ceea ce privește cifra de afaceri, ajungând la 11,54 miliarde de lei.

Dedeman SRL din Bacău a raportat pentru 2023 o cifră de afaceri de 11,54 miliarde de lei, cu 4% mai mult decât în anul precedent. În 2022, cifra de afaceri a fost de 11,04 miliarde de lei, înregistrându-se astfel o creștere de aproape jumătate de miliard de lei de la un an la altul.

„Dedeman înseamnă, în prezent, o rețea de 62 de magazine și se află în continuare în plin proces de extindere la nivel național”, anunță reprezentanții rețelei.

A crescut cifra de afaceri, dar a scăzut profitul

Dedeman SRL din Bacău a înregistrat în 2023 un profit de 1,5 miliarde de lei, cu 10% mai puțin față de anul precedent. În 2022, compania a raportat un profit de 1,7 miliarde de lei.

Anul trecut, numărul angajaților raportat de Dedeman SRL a fost de 12.113, cu 2% mai puțin decât în anul precedent.

Obiectul principal de activitate al Dedeman SRL este „comerțul cu amănuntul al articolelor de fierărie, al articolelor din sticlă și a celor pentru vopsit, în magazine specializate”, cod CAEN 4752.

Acționarul unic al Dedeman este firma Paval Holding SRL din Bacău. Acționarii Paval Holding sunt Dragoș Paval (60%) și Adrian Paval (40%).

Despre Dedeman

Dedeman este afacerea fraților Pavăl care, „începând cu anul 1992, au dezvoltat lanțul de retail cu materiale de construcții și produse pentru amenajări interioare de tip Do-It-Yourself (DIY), destinat celor ce doresc să-și construiască și să-și amenajeze căminul”, se precizează în prezentarea companiei de pe site-ul propriu.

„Compania s-a extins într-un ritm constant și susținut, dar pe lângă cifre și calcule, cel mai important capital al modelului de business Dedeman este cel uman. Angajații care lucrează în cele 62 de magazine ale lanțului nostru de retail formează o familie dinamică, pragmatică și mereu atentă la planurile, cerințele și nevoile clienților și partenerilor noștri”, mai susțin reprezentanții companiei.

Despre Termene.ro

Dacă tot sunteți aici, Termene.ro vă recomandă să vă abonați la newsletterul Cafeaua de la 7, care vă oferă ocazia să citiți tot ce s-a întâmplat important în ziua precedentă. Newsletterul vă recomandă informații care pot fi importante pentru antreprenori, știri utile în viața cotidiană, dar și noutăți de povestit colegilor sau angajaților într-o pauză.

Varianta video a newsletterului, poate fi urmărită pe Facebook, Youtube, Instagram, Tiktok, sau aici, pe blogul de news al platformei Termene.ro

Distribuie mai departe