A terminat facultatea de Inginerie Mecanică și Electrică din Ploiești, însă și-a început traseul profesional într-un alt domeniu, cel al telecomunicațiilor, care i-a oferit ocazia să se dezvolte „atât pe plan profesional, cât și personal”. După 10 ani petrecuți la una din cele mai mari companii de telefonie mobilă, cu o pauză dedicată „celui mai de preț proiect personal: fetița mea”, s-a alăturat platformei Termene. În curând va împlini trei ani în rândul echipei, însă își aduce aminte și acum mirosul gogoșilor pe care l-a simțit atunci când a deschis ușa, înaintea interviului de angajare. 

Care e rolul tău în echipa Termene?

Rolul meu în cadrul echipei e cel de account executive. Mă ocup de clienții care își deschid cont pe platformă, identific nevoia lor și le ofer cele mai bune soluții Termene, astfel încât să-și poată evalua situațiile de risc financiar. 

Poți să ne povestești un moment rewarding din perioada asta?

Orice „mulțumesc” pe care-l primesc din partea clienților îmi dă încredere că ceea ce fac este bine. Dar, de departe, cea mai memorabilă experiență a fost atunci când am primit un telefon din partea unui utilizator al platformei care m-a rugat să-l pun în contact cu o companie serioasă: avea nevoie de consiliere la o aplicație pentru granturi. Atunci am realizat că suntem văzuți ca niște profesioniști și că ceea ce facem noi la Termene.ro le este de mare folos în activitatea lor. 

Ce a fost cel mai greu pentru tine de când a început pandemia?

Pandemia a schimbat vieți. Cel mai greu pentru mine a fost că a trebuit să păstrez distanța față de cei dragi. Îmi este dor de pauzele petrecute cu colegii mei, dar sunt sigură că decizia de a lucra de acasă a fost cea mai bună pentru noi toți. 

Pe de altă parte, ce te-a învățat perioada asta?

Trebuie să apreciem mult mai mult timpul petrecut în familie. Eram fericiți, însă nu știam acest lucru. 

Cum ți-ai amenajat spațiul în care lucrezi de acasă?

Am pus stăpânire pe sufragerie, unde am biroul simplu și comod. 

O recomandare din partea Cristinei: Flavours of Romania (serie de documentare Netflix), pe care le-a vizionat împreună cu fetița sa. „Pentru că în timpul pandemiei nu am putut călători, așa cum mi-am propus la începutul anului trecut, am apelat la o călătorie virtuală.”

Dacă ți se par utile informațiile de pe blogul Termene și vrei să afli când publicăm un nou articol, te poți abona la newsletterul nostru săptămânal.

Vreau să primesc newsletterul

 

Despre Termene.ro

Termene.ro este o companie înființată în anul 2014 din dorința de a permite companiilor identificarea oportunităților de afaceri și evaluarea corectă a riscurilor pentru afaceri mai prospere, oferind o platformă intuitivă și foarte ușor de utilizat. Peste 70.000 de companii folosesc platforma completă care oferă informații actualizate în timp real despre datele financiare și juridice ale firmelor din România.

Distribuie mai departe