Loading the Amira Audio Citește articolul...
  • Dacia România a făcut un pas semnificativ în direcția digitalizării și a implementat un asistent virtual bazat pe inteligență artificială, dezvoltat de compania românească Druid.

„Punctul principal al proiectului este asistentul virtual dezvoltat pentru a înțelege și a răspunde la întrebările utilizatorilor cu o precizie asemănătoare celei umane. Prin convertirea propozițiilor în limba română din diverse tipuri de documente (Word, PDF, Excel, etc.) în interogări adaptate pentru sisteme, asistentul virtual recuperează și furnizează eficient informațiile relevante într-un limbaj natural”, se arată într-un comunicat al companiei Druid SA înregistrată în Ploiești, județul Prahova. Societatea operează și în București.

Soluția

Soluția include o platformă web pentru definirea și configurarea asistentului. Aceasta dispune de un modul propriu de înțelegere a limbajului natural, care recunoaște intențiile și entitățile utilizatorilor și oferă instrumente pentru crearea, editarea și antrenarea răspunsurilor asistentului.

„Suntem extrem de mândri să colaborăm cu Dacia România. Acest proiect nu numai că evidențiază capacitățile noastre tehnologice, dar și dedicarea noastră pentru îmbunătățirea experiențelor clienților prin soluții bazate pe AI,” a declarat Liviu Drăgan, CEO al Druid.

Viorel Asaftei, Director de Vânzări și Rețea Dacia pentru Europa de Sud-Est, a adăugat: „Implementarea asistentului virtual de la DRUID este o dovadă a angajamentului nostru continuu pentru inovație și satisfacția clienților. Prin integrarea acestei tehnologii avansate, ne asigurăm că rețeaua noastră de parteneri rămâne în fruntea transformării digitale, oferind servicii de neegalat clienților noștri.”

Despre Druid

Druid este o platformă end-to-end pentru construirea de aplicații conversaționale de afaceri bazate pe inteligență artificială.

Începând cu 2018, a creat o rețea globală extinsă cu peste 160 de parteneri, printre care și UiPath, și deservind peste 200 de clienți din întreaga lume.

Fondată în 2018 de o echipă de ingineri software și consultanți de afaceri cu experiență, DRUID s-a dovedit a fi unul dintre cei mai de succes furnizori globali axați pe inteligență artificială conversațională.

Cu peste 200 de clienți enterprise la nivel global, o platformă completă de automatizare conversațională și peste 160 de parteneriate cu cele mai bune companii de consultanță, BPO și furnizori de tehnologie de top, DRUID este unul dintre liderii pe piața globală de inteligență artificială conversațională, redefinind modul în care tehnologia ajută companiile să funcționeze mai bine.

Despre Termene.ro

Dacă tot sunteți aici, Termene.ro vă recomandă să vă abonați la newsletterul Cafeaua de la 7, care vă oferă ocazia să citiți tot ce s-a întâmplat important în ziua precedentă. Newsletterul vă recomandă informații care pot fi importante pentru antreprenori, știri utile în viața cotidiană, dar și noutăți de povestit colegilor sau angajaților într-o pauză.

Varianta video a newsletterului, poate fi urmărită pe Facebook, Youtube, Instagram, Tiktok, sau aici, pe blogul de news al platformei Termene.ro

Distribuie mai departe