Loading the Amira Audio Citește articolul...

Consorțiul DIGIVEST, condus de Agenția pentru Dezvoltare Regională Vest (ADR Vest) alături de Clusterul Regional Tehnologia Informațiilor și a Comunicațiilor și Asociația Tehimpuls, a lansat în data de 26 iunie ghidul pentru apelul de selecție a beneficiarilor de servicii suport pentru digitalizare, destinat IMM-urilor. Documentul este acum în consultare publică până pe 1 iulie 2024.

Apelul este dedicat IMM-urilor din sectoarele de specializare inteligentă și oferă servicii de suport pentru digitalizare, fără costuri pentru companiile selectate. Finanțarea este asigurată integral prin acest apel.

 

Serviciile oferite includ:

  • Acces la ecosistemul de inovare digitală la nivel regional, național și european
  • Dezvoltarea abilităților digitale
  • Testarea noilor tehnologii și soluții digitale
  • Acces la finanțare pentru transformarea digitală

Scopul DIGIVEST este de a accelera transformarea digitală a IMM-urilor și de a crește maturitatea digitală a acestora, facilitând astfel accesul la finanțări europene destinate digitalizării.

 

Documentul supus consultării publice conține detalii despre eligibilitate, criteriile de selecție și procesul de livrare al serviciilor. IMM-urile interesate sunt invitate să contribuie cu feedback până la data limită.

 

Sursa: Site-ul ADR Vest

Despre Termene.ro

Dacă tot sunteți aici, Termene.ro vă recomandă să vă abonați la newsletterul Cafeaua de la 7, care vă oferă ocazia să citiți tot ce s-a întâmplat important în ziua precedentă. Newsletterul vă recomandă informații care pot fi importante pentru antreprenori, știri utile în viața cotidiană, dar și noutăți de povestit colegilor sau angajaților într-o pauză.

Varianta video a newsletterului, poate fi urmărită pe Facebook, Youtube, Instagram, Tiktok, sau aici, pe blogul de news al platformei Termene.ro

Distribuie mai departe