• Veniturile Intertranscom Impex SRL s-au ridicat la peste un miliard de lei și anul trecut. Producătorul de sârmă de oțel a avut însă venituri cu 33% mai mici decât în anul precedent, 2022. Unul din clienții companiei din Buhuși este vecina de județ, antreprenorul Spedition UMB, una dintre firmele implicate în lucrări de construcție.

Compania Intertranscom Impex SRL din Bacău a raportat pe anul trecut o cifră de afaceri de 1,24 miliarde de lei. Este al treilea an pentru societatea băcăuana când își menține veniturile la peste un miliard de lei. Este adevărat, anul trecut a fost unul mai slab față de 2022 și 2021. Astfel, Intertranscom Impex s-a impus alături de Dedeman (peste 11 miliarde în 2022) și Spedition UMB (peste 2 miliarde în 2022) printre firmele care trec de pragul de un miliard de lei, din județul Bacău.

În clasamentul intermediar al companiilor autohtone pentru care ANAF-ul a publicat bilanțurile pe 2023, Intertranscom Impex SRL a urcat pe locul 3, după Tinmar Energy și fosta CEZ Vânzare.

Cifra de afaceri din 2023, de 1,24 miliarde de lei, a fost cu 33% mai mică decât în 2022, când s-a înregistrat 1,83 de milioane de lei. În 2021, cifra de afaceri a fost undeva la 1,7 milioane de lei.

Veniturile Intertranscom Impex SRL sunt și un indicator al anului respectiv din punctul de vedere al avansului lucrărilor la autostrăzi sau drumuri expres.

Compania barometru al lucrărilor de autostrăzi

Intertranscom Impex figurează printre firmele implicate în construcția autostrăzii Moldovei, fiind parte din consorțiile responsabile de realizarea tronsoanelor Vadu Paşii – Râmnicu Sărat și Râmnicu Sărat – Mândreşti Munteni, alături de firmele deținute de Dorinel Umbrărescu – Spedition UMB, Tehnostrade și Sa&Pe Construct.

Obiectul principal de activitate este „comerțul cu ridicata al materialului lemnos și al materialelor de construcții și echipamentelor sanitare”.

A scăzut și profitul

Profitul Intertranscom Impex SRL în 2023 a fost de 36 de milioane de lei, cu 43% mai mic față de anul precedent, 2022.

Numărul angajaților a fost mai mic cu 7% față de 2022. Anul trecut numărul mediu al angajaților a fost de 329 de angajați.

Acționarul unic și CEO al Intertranscom este Ioan Teslaru.

 

Ioan Teslaru, sursa: Intertranscom Impex SRL

„Compania comercializează plasă su­dată, panouri din sârmă de oțel, oțel-beton și sârmă. Businessul a fost înființat în 1994 în localitatea Buhuși din ju­dețul Bacău, având ca principal do­me­niu de activitate comerțul cu ridi­cata al materialului lemnos și al ma­te­rialelor de construcții și echipa­men­telor sanitare”, spune reprezentanții companiei pe site-ul propriu.

Despre Termene.ro

Dacă tot sunteți aici, Termene.ro vă recomandă să vă abonați la newsletterul Cafeaua de la 7, care vă oferă ocazia să citiți tot ce s-a întâmplat important în ziua precedentă. Newsletterul vă recomandă informații care pot fi importante pentru antreprenori, știri utile în viața cotidiană, dar și noutăți de povestit colegilor sau angajaților într-o pauză.

Varianta video a newsletterului, poate fi urmărită pe Facebook, Youtube, Instagram, Tiktok, sau aici, pe blogul de news al platformei Termene.ro

Distribuie mai departe