Aflați cum puteți accesa între 50.000 – 200.000 Euro prin Programul Regional Sud-Muntenia adresat microîntreprinderilor și întreprinderilor mici

Pentru a oferi mai multă claritate și a ghida solicitanții, am creat un videoclip informativ, care explică  toate aspectele relevante ale programului de finanțare.

 

Nu uitați că data limită de depunere a cererilor este 14 iunie 2024, ora 12:00. Solicitanții eligibili includ microintreprinderile și întreprinderile mici care îndeplinesc criteriile stabilite.

 

Vă invităm să urmăriți și să descoperiți cum acest program de finanțare ar putea fi exact ceea ce afacerea dumneavoastră are nevoie accesând videoul disponibil mai sus sau linkul de Youtube.

 

Accesează sinteza ghidului

Pentru cei interesați de elaborare si depunere proiecte ne puteți contacta la:

📥 [email protected] /📞 0722 155 514

📥[email protected]/📞 0731 280 333

📥[email protected]/📞 0723 131 131

Despre Termene.ro

Dacă tot sunteți aici, Termene.ro vă recomandă să vă abonați la newsletterul Cafeaua de la 7, care vă oferă ocazia să citiți tot ce s-a întâmplat important în ziua precedentă. Newsletterul vă recomandă informații care pot fi importante pentru antreprenori, știri utile în viața cotidiană, dar și noutăți de povestit colegilor sau angajaților într-o pauză.

Varianta video a newsletterului, poate fi urmărită pe Facebook, Youtube, Instagram, Tiktok, sau aici, pe blogul de news al platformei Termene.ro

Distribuie mai departe