• TAROM a început o promoție pe 30 aprilie, care se va termina pe 7 mai, în timpul căreia biletele la zborurile companiei de linie se micșorează până la nivelul ofertele companiilor low-cost. În plus, în prețul biletelor este inclus și bagajul de cală.

Astfel, „prin oferta valabilă timp de opt zile a TAROM, în perioada 30 aprilie – 7 mai 2024, se pot achiziționa bilete de avion la prețuri reduse cu 20% la toate tarifele de bază, cu bagaj de cală inclus”, potrivit unui comunicat al companiei.

Perioada de călătorie propusă de TAROM este 15 mai – 30 iunie (data ultimului retur), astfel că, „indiferent de destinația pe care o alegi, nu vei avea parte de supraaglomerarea turistică din august, luna concediilor, și vei evita și zilele năucitor de calde din luna iulie”, se mai arată în comunicat.

Tarifele fără bagaj de cală nu sunt incluse în ofertă, iar aplicarea reducerii se face la tarif, la suma rezultată adăugându-se taxele aferente.

Oferta se aplică pe rute interne și rute între România și destinații externe, doar pe cursele operate de compania TAROM, transmite sursa indicată.

„Începutul verii poate veni, pentru tine, cu o vacanță de neuitat, într-una dintre zecile de destinații turistice către care TAROM își întinde aripile cu o ofertă specială, se arată într-un comunicat al companiei. Destinații turistice dintre cele mai diverse îți zâmbesc și te îmbie cu o istorie milenară, cu o arhitectură uluitoare, cu mâncăruri delicioase sau cu peisaje spectaculoase și păduri luxuriante”, susțin reprezentanții companiei.

 

Despre Termene.ro

Dacă tot sunteți aici, Termene.ro vă recomandă să vă abonați la newsletterul Cafeaua de la 7, care vă oferă ocazia să citiți tot ce s-a întâmplat important în ziua precedentă. Newsletterul vă recomandă informații care pot fi importante pentru antreprenori, știri utile în viața cotidiană, dar și noutăți de povestit colegilor sau angajaților într-o pauză.

Varianta video a newsletterului, poate fi urmărită pe Facebook, Youtube, Instagram, Tiktok, sau aici, pe blogul de news al platformei Termene.ro

Distribuie mai departe