HP Inc. a anunțat că extinde parteneriatul cu firma autohtonă Genesis Property care deține clădirea de birouri Yunity Park pentru încă 5 ani, consolidându-și prezența pe piața românească de 24 de ani. Practic, în urma acestui comunicat al HP Inc., compania americană își asigură prezența pentru încă cinci în clădirea de birouri Yunity Park din Capitală.

Cele două părți, Genesis Property și HP Inc. România, au semnat prelungirea cu încă 5 ani a contractului de închiriere pentru cei 7.000 de metri pătrați de spații de birouri din Yunity Park din zona Pipera, au anunțat reprezentanții celor două companii printr-un comunicat de presă.

„HP Inc. a ales YUNITY Park pentru următorii 5 ani, consolidând astfel parteneriatul nostru de peste 20 de ani și misiunea comună de a oferi un mediu de lucru în pas cu tendințele viitorului pe piața muncii. Continua noastră dedicare pentru dezvoltarea campusurilor de birouri pune accent pe nevoile oamenilor, atât în sfera profesională, cât și în cea personală, contribuind astfel la crearea unui echilibru ideal între productivitate, colaborare și bunăstare. Yunity Park se diferențiază prin caracterul său de comunitate inovatoare și sustenabilă, iar spațiile și serviciile noastre sunt recunoscute pentru capacitatea de a atrage, inspira și menține talente, reflectând angajamentul nostru constant față de excelență și inovație”, a spus Liviu Tudor, președintele Genesis Property.

 „La HP Inc. România ne dorim să oferim echipelor noastre un mediu de lucru productiv și echilibrat, adaptat tendințelor. Suntem încântați să continuăm colaborarea noastră solidă cu Genesis Property, împărtășind o viziune care a redefinit YUNITY Park în ultimul an ca un element revigorant în peisajul spațiilor de birouri din România”, a declarat Mugur Pantaia, Managing Director, HP Inc. România.

 La sfârșitul anului trecut, Genesis Property a anunțat finalizarea celei de-a doua faze a proiectului, „marcând o investiție semnificativă de 20 de milioane de euro în spații și facilități de excepție, cât și în sustenabilitatea campusului. Printre inovațiile implementate de companie se numără un bazin pentru retenția apelor pluviale, destinat irigării întregului spațiu verde al parcului, sisteme de iluminat nocturn inteligente și eficiente din punct de vedere energetic, bazate pe tehnologia LED, și o rețea impresionantă de peste 1.000 de panouri fotovoltaice instalate pe acoperișurile clădirilor din campus”, anunță reprezentanții companiei.

În ultimele 12 luni, companii de renume precum Garanti BBVA, Siemens și Ericsson și-au reînnoit angajamentele, ducând suprafața totală închiriată de Genesis Property la un total de peste 25.000 de metri pătrați.

HP Inc. (NYSE: HPQ) este un lider global în domeniul tehnologiei și creator de soluții care permit oamenilor să dea viață ideilor lor și să se conecteze cu lucrurile care contează. Prezent în peste 170 de țări, HP oferă o gamă largă de dispozitive, servicii și abonamente inovatoare și sustenabile pentru sisteme de calcul, imprimante, soluții de imprimare 3D, muncă hibridă, gaming și multe altele. Pentru mai multe informații vizitează http://www.hp.com.

Genesis Property, cu o experiență de peste 20 de ani în industria imobiliară românească, este unul dintre cei mai importanți proprietari, dezvoltatori și operatori de clădiri de birouri clasa A. Deține și administrează YUNITY Park și West Gate Business District cu peste 150.000 mp GLA de spații de birouri ocupate de companii precum HP, Accenture, Ericsson, Garanti BBVA, Infineon, Luxoft, Yokogawa, Siemens și Alpha Bank, unde lucrează peste 15.000 de angajați. Genesis Property a inițiat și IMMUNE Building Standard™, un standard global care certifică reziliența clădirilor la amenințări pentru sănătate cum este pandemia de Covid-19. Genesis Property este dezvoltatorul primului campus studențesc privat din România, West Gate Studios. Pentru mai multe informații, accesați GenesisProperty.net / YunityPark.com

Despre Termene.ro

Dacă tot sunteți aici, Termene.ro vă recomandă să vă abonați la newsletterul Cafeaua de la 7, care vă oferă ocazia să citiți tot ce s-a întâmplat important în ziua precedentă. Newsletterul vă recomandă informații care pot fi importante pentru antreprenori, știri utile în viața cotidiană, dar și noutăți de povestit colegilor sau angajaților într-o pauză.

Varianta video a newsletterului, poate fi urmărită pe Facebook, Youtube, Instagram, Tiktok, sau aici, pe blogul de news al platformei Termene.ro

Distribuie mai departe