Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene, prin Autoritatea de Management pentru Programul Creștere Inteligentă, Digitalizare și Instrumente Financiare 2021-2027, a publicat Ghidul Solicitantului „Sprijin pentru întreprinderi nou înființate inovatoare”.

Acest ghid se încadrează în Prioritatea 1, Susținerea și promovarea unui sistem de cercetare, dezvoltare și inovare (CDI) atractiv și competitiv în România, vizând Obiectivul Specific RSO1.1 – Dezvoltarea și sporirea capacităților de cercetare și inovare și adoptarea de tehnologii avansate, finanțat prin Fondul European de Dezvoltare Regională (FEDR).

 

Acțiunea 1.1 – Sprijin pentru sectorul privat și colaborarea între actorii din sistemul public și mediul de afaceri în domeniul CDI, include Măsura 1.1.1 – Sprijin pentru întreprinderile inovatoare. Apelul de proiecte este împărțit în două componente:

  • Componenta 1 – Cod Apel PCIDIF/155/PCIDIF P1/OP1/RSO1.1/PCIDIF A1, dedicată sprijinirii întreprinderilor nou înființate inovatoare din regiunile mai puțin dezvoltate (LDR).
  • Componenta 2 – Cod Apel PCIDIF/158/PCIDIF P1/OP1/RSO1.1/PCIDIF A1, dedicată sprijinirii întreprinderilor nou înființate inovatoare din regiunea mai dezvoltată (MDR).

 

Acest apel este unul competitiv, având un termen limită de depunere. Proiectele pot fi depuse începând cu data de 31 iulie 2024, ora 10.00, exclusiv pe platforma MySMIS2021.

Programul Creștere Inteligentă, Digitalizare și Instrumente Financiare 2021-2027 are ca obiectiv principal stimularea inovării și digitalizării în sectorul privat, prin susținerea proiectelor de cercetare și dezvoltare, precum și prin promovarea colaborării între mediul academic, sectorul public și cel privat. Astfel, se urmărește creșterea competitivității economiei românești la nivel european și global.

Sursa: Site-ul MIPE

 

Accesează sinteza Ghidului

Vezi o parte dintre proiectele noastre câștigate!

 Accesați portofoliul de proiecte câștigate aici

Pentru cei interesați de elaborare si depunere proiecte ne puteți contacta la:

📥 [email protected] /📞 0722 155 514

📥[email protected]/📞 0731 280 333

📥[email protected]/📞 0723 131 131

Despre Termene.ro

Dacă tot sunteți aici, Termene.ro vă recomandă să vă abonați la newsletterul Cafeaua de la 7, care vă oferă ocazia să citiți tot ce s-a întâmplat important în ziua precedentă. Newsletterul vă recomandă informații care pot fi importante pentru antreprenori, știri utile în viața cotidiană, dar și noutăți de povestit colegilor sau angajaților într-o pauză.

Varianta video a newsletterului, poate fi urmărită pe Facebook, Youtube, Instagram, Tiktok, sau aici, pe blogul de news al platformei Termene.ro

Distribuie mai departe