Apelul de proiecte „Granturi pentru sprijinirea antreprenorilor în dezvoltarea tehnologiilor digitale avansate„ din cadrul Planului Național de Redresare și Reziliență (PNRR), a atras un interes considerabil, înregistrând un total de 114 proiecte depuse.

Cu un buget total de 150 milioane euro, apelul vizează sprijinirea sectorului privat în contextul digitalizării IMM-urilor.

 

Ultima zi de depunere, 22 mai 2024, a fost deosebit de activă, înregistrând un număr de 68 de proiecte depuse. Apelul a beneficiat de două prelungiri pentru a permite unui număr cât mai mare de antreprenori să participe. Perioada de depunere a proiectelor a început în data de 25 martie 2024.

 

Proiectul DIGESTMED S.R.L. depus cu succes de firma noastră de consultanță InAfaceri.ro, s-a clasat pe locul 55 în ordinea depunerii, dintre primele 60 de proiecte înscrise. Cu o investiție de 1,5 milioane euro și un punctaj impresionant de 90 de puncte.

 

InAfaceri.ro se mândrește cu un portofoliu generos de proiecte câștigate, demonstrând succesul și expertiza noastră în sprijinirea afacerilor.

Accesați portofoliul de proiecte câștigate aici 

Pentru mai multe informații despre apel accesați sinteza Ghidului

 

Pentru cei interesați de elaborare si depunere proiecte ne puteți contacta la:

📥 [email protected] /📞 0722 155 514

📥[email protected]/📞 0731 280 333

📥[email protected]/📞 0723 131 131

Despre Termene.ro

Dacă tot sunteți aici, Termene.ro vă recomandă să vă abonați la newsletterul Cafeaua de la 7, care vă oferă ocazia să citiți tot ce s-a întâmplat important în ziua precedentă. Newsletterul vă recomandă informații care pot fi importante pentru antreprenori, știri utile în viața cotidiană, dar și noutăți de povestit colegilor sau angajaților într-o pauză.

Varianta video a newsletterului, poate fi urmărită pe Facebook, Youtube, Instagram, Tiktok, sau aici, pe blogul de news al platformei Termene.ro

Distribuie mai departe