ADMA TranS4MErs, unul dintre cele mai importante programe europene de transformare digitală, oferă sprijin întreprinderilor mici și mijlocii (IMM-uri) din Uniunea Europeană pentru implementarea soluțiilor de producție inovatoare și avansate.

Programul este destinat companiilor active în sectorul de producție, care operează în România și au până la 249 de angajați. Participarea în program le oferă IMM-urilor o serie de beneficii esențiale pentru digitalizare:

  • Audit Gratuit de Digitalizare: IMM-urile înscrise vor beneficia de un audit gratuit pentru evaluarea necesităților lor de digitalizare.
  • Vouchere pentru Servicii de Digitalizare: În faza ulterioară, companiile vor primi vouchere pentru servicii de digitalizare.
  • Acces la Baza de Date a Furnizorilor de Servicii: Companiile vor avea acces la o bază de date cu furnizori de servicii de digitalizare validați de UE, care au prezență atât în România, cât și în alte state europene, facilitând astfel networking-ul și parteneriatele internaționale.
  • Includerea în Baza de Date a UE: Companiile vor fi înregistrate în baza de date a UE ca entități din sectorul manufacturing, deschizând multiple oportunități pe termen mediu și lung.

Structura Voucherelor:

  • Etapa 1: IMM-urile vor primi un voucher de până la 8 ore de consultanță pentru procesul de transformare digitală.
  • Etapa 2: IMM-urile vor beneficia de un voucher de până la 5.000 de euro pentru consultanță și servicii de digitalizare oferite de furnizorii de servicii din platformă.

Termenul limită pentru aplicare este 20 mai 2024.

Pentru înscriere și mai multe informații despre program, companiile sunt invitate să contacteze pe Andrei Munteanu la adresa de e-mail [email protected]. Andrei Munteanu este persoana de contact responsabilă cu acest program și este disponibil pentru a răspunde la orice întrebări sau pentru a oferi asistența necesară.

Cowork Timișoara facilitează implementarea proiectului ADMA TranS4MErs la nivel național.

Mai multe detalii regăsiți aici.

Pentru cei interesați de elaborare si depunere proiecte ne puteți contacta la:

📥 [email protected] /📞 0722 155 514

📥[email protected]/📞 0731 280 333

📥[email protected]/📞 0723 131 131

Despre Termene.ro

Dacă tot sunteți aici, Termene.ro vă recomandă să vă abonați la newsletterul Cafeaua de la 7, care vă oferă ocazia să citiți tot ce s-a întâmplat important în ziua precedentă. Newsletterul vă recomandă informații care pot fi importante pentru antreprenori, știri utile în viața cotidiană, dar și noutăți de povestit colegilor sau angajaților într-o pauză.

Varianta video a newsletterului, poate fi urmărită pe Facebook, Youtube, Instagram, Tiktok, sau aici, pe blogul de news al platformei Termene.ro

Distribuie mai departe