Loading the Amira Audio Citește articolul...

Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene (MIPE) a anunțat astăzi, în data de 28 iunie 2024, publicarea listei intermediare numărul 4 cu proiectele admise la finanțare și a listei intermediare numărul 1 cu proiectele respinse în cadrul apelului de proiecte „Digitalizarea IMM-urilor Grant de până la 100.000 Euro pe întreprindere”.

Cele 1163 de proiecte incluse în lista intermediară numărul 4 au obținut între 100 și 82 de puncte în urma evaluării tehnice și financiare (ETF). Deciziile finale privind acceptarea sau respingerea proiectelor vor fi comunicate în curând solicitanților prin platforma proiecte.pnrr.gov.ro.

 

MIPE informează că listele viitoare ar putea include și alte proiecte evaluate cu punctaje între 100 și 82 de puncte, aflate în diverse stadii ale verificării administrative și de eligibilitate.

Comunicarea oficială cu solicitanții, inclusiv notificările privind rezultatele evaluării, se va realiza exclusiv prin platforma dedicată proiectelor finanțate în cadrul Planului Național de Redresare și Reziliență. Deciziile definitive privind finanțarea vor fi transmise doar după finalizarea completă a procesului de evaluare.

 

Proiectele acceptate vor intra în etapa de contractare, iar solicitanții vor fi ghidați în privința documentelor necesare pentru finalizarea contractului de finanțare, conform ghidului specific. MIPE subliniază importanța publicării listelor intermediare cu proiectele admise la finanțare în această etapă, urmând ca în perioada următoare să fie publicate și listele cu proiectele respinse.

 

Accesați ista intermediară nr. 4 a proiectelor admise

Accesați lista intermediară nr. 1 a proiectelor respinse

Sursa: Site-ul MIPE

 

AUDITUL IT este obligatoriu pentru implementarea proiectelor.

Pentru cei interesați de elaborarea Raportului de AUDIT IT, puteți să solicitați oferta la:

📥 [email protected]

📞 (+40) 741-262-060

Despre Termene.ro

Dacă tot sunteți aici, Termene.ro vă recomandă să vă abonați la newsletterul Cafeaua de la 7, care vă oferă ocazia să citiți tot ce s-a întâmplat important în ziua precedentă. Newsletterul vă recomandă informații care pot fi importante pentru antreprenori, știri utile în viața cotidiană, dar și noutăți de povestit colegilor sau angajaților într-o pauză.

Varianta video a newsletterului, poate fi urmărită pe Facebook, Youtube, Instagram, Tiktok, sau aici, pe blogul de news al platformei Termene.ro

Distribuie mai departe