În ultimul an s-au schimbat multe lucruri pe agenda publică și în planurile profesionale ale oamenilor din toate țările lumii. A rămas însă neschminată necesitatea de a călători, atât pentru afaceri, cât și pentru excursii și vacanțe. Evoluția situației sanitare permite mobilitatea la nivel urban, național și internațional, cu respectarea unor măsuri de protecție și a regulilor stabilite de fiecare stat. 

În acest context este necesar să cunoașteți câteva metode prin care să vă asigurați că ajungeți la destinație la timp și în siguranță, fie că faceți o călătorie în scop profesional, plecați în vacanță sau vă întoarceți din concediu.

Rezervați online biletele de călătorie

Rezervați biletele și înregistrați-vă online pentru a evita cozile, pe cât posibil. Accesați un portal online de bilete de avion care să vă furnizeze detalii actualizate despre zborurile disponibile și să vă ofere cele mai bune tarife pentru călătoria dumneavoastră.

Beneficiați de condiții flexibile de plată și de opțiunea schimbării datelor de zbor în funcție de evoluția situației epidemiologice în țara de destinație. Pentru că este dificil să căutați personal variantele de transport și itinerariile optime, cea mai bună soluție este colaborarea cu profesioniști în acest domeniu, care să vă pună la dispoziție toată gama de resurse logistice necesare pentru sosirea la timp și în siguranță.

Avionul este mijlocul de transport recomandat pentru rute interne și externe. Dacă nu dispuneți de această opțiune, apelați la transportul rutier cu automobilul personal sau cu autocare dotate cu facilități de confort și distanțare fizică.

Apelați la servicii complete onboard

Drumul spre destinația dorită începe cu primul pas, și anume traseul de acasă până la aeroport sau la autogară. Apelați la firme specializate care să vă asigure transferul în timp util, fără să aveți probleme cu aglomerația din trafic și cu înghesuiala din metrou.

Pentru călătoriile cu avionul solicitați servicii complete onboard și respectați distanțarea fizică la depunerea bagajelor, la controalele de securitate, la îmbarcare și la recuperarea bagajelor. Este posibil ca la bord să nu fie disponibile alimente, băuturi și alte lucruri pe care le primeați în mod obișnuit. Interesați-vă despre aceste detalii înainte de plecare, mai ales dacă aveți probleme de sănătate care să facă necesară aprovizionarea cu produse de primă necesitate.

Dacă alegeți să călătoriți pe cale rutieră, alegeți operatori profesioniști, care să pună la dispoziție autocare și microbuze de cea mai nouă generație. Astfel veți beneficia de aer condiționat, internet la viteză 4G și scaune confortabile, ca să petreceți agreabil timpul până la destinație.

Optați pentru mijloace de transport care să fie dotate cu locuri speciale pentru bagaje, separate de locurile pasagerilor. Dacă numărul pasagerilor depășește o treime din locurile disponibile, este obligatorie instalarea unor ecrane separatoare de protecție.

 

Rețineți că aveți opțiunea de a alege între rambursarea costului biletului și redirecționarea pentru biletele anulate. Dacă societatea de transport vă oferă un voucher, aveți în continuare dreptul să solicitați restituirea sumei. De aceea este foarte important să colaborați cu firme consacrate, care să vă asigure certitudinea că veți ajunge la timp la destinație și mai ales în siguranță.

 

Despre Termene.ro

Dacă tot sunteți aici, Termene.ro vă recomandă să vă abonați la newsletterul Cafeaua de la 7, care vă oferă ocazia să citiți tot ce s-a întâmplat important în ziua precedentă. Newsletterul vă recomandă informații care pot fi importante pentru antreprenori, știri utile în viața cotidiană, dar și noutăți de povestit colegilor sau angajaților într-o pauză.

Varianta video a newsletterului, poate fi urmărită pe Facebook, Youtube, Instagram, Tiktok, sau aici, pe blogul de news al platformei Termene.ro

Distribuie mai departe