În luna noiembrie din 2021, au fost înființate 8764 de firme, cu principalele domenii de activitate: lucrări de construcții, comerț cu amănuntul prin intermediul caselor de comenzi sau prin internet și activități de consultanță pentru afaceri și management. Din totalul de firme active în România în luna noiembrie, au intrat în insolvență 676 de societăți.

 

Află din infograficul de mai jos alte informații actualizate despre firmele din România, disponibile în platforma termene.ro.

Pulsul mediului de afaceri - noiembrie

 

Dacă ți se par utile informațiile de pe blogul Termene și vrei să afli când publicăm un nou articol, te poți abona la newsletterul nostru săptămânal.

Vreau să primesc newsletterul

 

Despre Termene.ro

Termene.ro este o companie înființată în anul 2014 din dorința de a permite companiilor identificarea oportunităților de afaceri și evaluarea corectă a riscurilor pentru afaceri mai prospere, oferind o platformă intuitivă și foarte ușor de utilizat. Peste 70.000 de companii folosesc platforma completă care oferă informații actualizate în timp real despre datele financiare și juridice ale firmelor din România.

Distribuie mai departe