Dacă te pregătești de o călătorie, fie de afaceri, fie pleci cu familia în concediu în București, ai nevoie de timp și de multă atenție la fiecare detaliu. Rezervarea biletului de avion, pregătirea bagajelor, alegerea hotelului, toate sunt aspecte pe care trebuie să le iei în calcul. Un aspect pe care nu trebuie să îl pierzi din vedere este necesitatea identificării unui Rent A Car.

 

De ce este recomandat să rezervi din timp mașina de închiriat?

Majoritatea persoanelor care vin pentru prima dată în Capitală mizează pe ideea că un Rent A Car este foarte ușor de găsit lângă aeroport sau chiar în apropierea gării. Însă asta nu îți garantează că vei găsi autoturismul de care ai nevoie la un preț avantajos. Majoritatea companiilor de Rent A Car disponibile în București oferă doar închirierea online a autoturismelor din flotă, iar acestea au prioritate. Dacă nu ai făcut o rezervare online nu-ți rămâne decât să mergi fizic în centrul de închirieri și să alegi una dintre mașinile disponibile care nu au fost rezervate prin intermediul site-ului. Mai mult decât atât, va trebui să te deplasezi cu bagajele sau, după caz, să găsești un restaurant sau o cafenea unde îți poți lăsa familia cât timp tu cauți mașina de închiriat.

 

Închirieri mașini online – avantaje

Aproape fiecare vizitator care a trecut deja printr-o experiență neplacută în căutarea unei mașini de închiriat direct în Aeroportul Otopeni, la următoarea călătorie se va orienta, făra doar și poate, spre o rezervare online pe site-ul companiei. 

 

Închirierea online are o mulțime de avantaje. Înainte de toate, poți consulta și compara prețurile și toate condițiile de închiriere impuse de compania Rent A Car. Nu vei fi presat de timp și nici nu vei sta cu grija că întârzii la întâlnirea importantă, ci vei putea alege liniștit cea mai avantajoasă ofertă pentru tine.

 

Ce mașină de închiriat să alegi astfel încât să fie potrivită pentru orice ocazie

Pe lângă prețul închirierii sau condițiile impuse, trebuie să iei în calcul și modelul ales, astfel încât să se potrivească scopului. Dacă alegi să rezervi o mașină pe site-ul de închirieri auto WLC Rent A Car, automobilul selectat te va aștepta în siguranță direct în parcarea aeroportului. Totodata, poți să stabilești ora la care mașina să fie livrată, dar și locul, fără să pierzi timp prețios. Asemenea articolelor vestimentare, există un tip de mașină potrivită pentru fiecare ocazie: SUV pentru vacanțe la munte (VW Touareg, BMW X5), sedan pentru întâlniri de tip business (Mercedes-Benz S400, Audi A6), mini-van pentru vacanțe alături de familie sau prieteni (VW Touran).

 

Timpul este o resursă prețioasă

Expresia “timpul înseamnă bani” poate fi anulată în contextul în care timpul valorează mult mai mult și poate fi definit ca fiind o resursă prețioasă. WLC Rent A Car te încurajează să nu irosești timpul și să închiriezi o mașină online, înainte de a ajunge la destinație. 

 

Așadar, decizia de a economisi timp este cea mai bună alegere! Optează pentru închirieri mașini online prin WLC Rent și bucură-te de o călătorie fără griji. Cu toate acestea, WLC Rent A Car este prezentă și în marile aeroporturi din țară.

 

Dacă ți se par utile informațiile de pe blogul Termene și vrei să afli când publicăm un nou articol, te poți abona la newsletterul nostru săptămânal.

Vreau să primesc newsletterul

 

Despre Termene.ro

Dacă tot sunteți aici, Termene.ro vă recomandă să vă abonați la newsletterul Cafeaua de la 7, care vă oferă ocazia să citiți tot ce s-a întâmplat important în ziua precedentă. Newsletterul vă recomandă informații care pot fi importante pentru antreprenori, știri utile în viața cotidiană, dar și noutăți de povestit colegilor sau angajaților într-o pauză.

Varianta video a newsletterului, poate fi urmărită pe Facebook, Youtube, Instagram, Tiktok, sau aici, pe blogul de news al platformei Termene.ro

Distribuie mai departe