Loading the Amira Audio Citește articolul...

Sunteți în căutarea unor strategii eficiente pentru accesarea și gestionarea fondurilor europene? Echipa InAfaceri vă invită la un webinar special care vă va oferi o perspectivă amplă și practică despre accesarea și gestionarea acestor fonduri.

Detalii Eveniment:

  • Data: 25 iunie 2024
  • Ora: 10:00
  • Durată: Aproximativ 2 ore

 

În cadrul acestui webinar, vom dezvălui aspect esențiale pentru a vă maximiza șansele de succes în obținerea finanțării dorite și pentru a evita capcanele comune.

Veți beneficia de o analiză detaliată a aspectelor critice, precum co-finanțarea, fluxul financiar și cheltuielile eligibile, pentru a obține o înțelegere profundă și aplicabilă.

 

Sesiune interactivă de întrebări și răspunsuri: Aveți ocazia să adresați întrebări direct membrilor echipei InAfaceri din toată țara.

Numărul de locuri este limitat la maxim 50, iar participanții vor fi selectați în funcție de câteva criterii specifice.

 

Atenție! Discuțiile legate de programul Start-up Nation nu sunt incluse în acest webinar, iar InAfaceri.ro nu preia proiecte referitoare la acest program.

 

Accesați link-ul de înscriere 

Vezi o parte dintre proiectele noastre câștigate!

 Accesați portofoliul de proiecte câștigate aici

Pentru cei interesați de elaborare si depunere proiecte ne puteți contacta la:

📥[email protected]/📞 0723 131 131

📥[email protected]/📞 0731 280 333

📥 [email protected] /📞 0722 155 514

📥[email protected] /📞 0731 280 224

Despre Termene.ro

Dacă tot sunteți aici, Termene.ro vă recomandă să vă abonați la newsletterul Cafeaua de la 7, care vă oferă ocazia să citiți tot ce s-a întâmplat important în ziua precedentă. Newsletterul vă recomandă informații care pot fi importante pentru antreprenori, știri utile în viața cotidiană, dar și noutăți de povestit colegilor sau angajaților într-o pauză.

Varianta video a newsletterului, poate fi urmărită pe Facebook, Youtube, Instagram, Tiktok, sau aici, pe blogul de news al platformei Termene.ro

Distribuie mai departe