• Conducerea Oficiului Național al Registrului Comerțului a transmis Termene.ro că mitingul de astăzi din Piața Victoriei, anunțat de sindicate, nu va perturba deloc programul instituției cu administratorii și reprezentanții firmelor.

Asta pentru că programul zilnic cu publicul al Oficiului Național al Registrului Comerțului se încheie la ora 13.00, iar mitingul angajaților este după această oră, ca urmare, protestul nu va afecta companiile și interacțiunea acestora cu Registrul Comerțului.

„Programul de lucru cu publicul al Oficiului Național al Registrului Comerțului și al oficiilor registrului comerțului de pe lângă tribunale se desfășoară de luni până vineri, în intervalul orar 9:00 – 13:00. Mitingul anunțat și organizat joi, 23 aprilie 2024, începe la ora 13:30 și nu afectează programul de lucru cu publicul.”, ni s-a transmis de la Oficiul Național al Registrului Comerțului.

„De asemenea, menționăm că profesioniștii pot depune documentele prin mijloace electronice, prin portalul de servicii online al Oficiului Național al Registrului Comerțului https://portal.onrc.ro sau prin poștă electronică”, ne-au mai precizat reprezentanții Biroului Comunicare și Relații Internaționale.

Reamintim că salariații instituției protestează pentru a cere majorări salariale mai mari decât oferta de 10% primită în această săptămână de la Ministerul Muncii. Sindicatele cer cel puțin o creștere a veniturilor cu 20% față de decembrie 2023.

Despre Termene.ro

Dacă tot sunteți aici, Termene.ro vă recomandă să vă abonați la newsletterul Cafeaua de la 7, care vă oferă ocazia să citiți tot ce s-a întâmplat important în ziua precedentă. Newsletterul vă recomandă informații care pot fi importante pentru antreprenori, știri utile în viața cotidiană, dar și noutăți de povestit colegilor sau angajaților într-o pauză.

Varianta video a newsletterului, poate fi urmărită pe Facebook, Youtube, Instagram, Tiktok, sau aici, pe blogul de news al platformei Termene.ro

Distribuie mai departe