Dezvoltarea unei afaceri presupune investiții și cheltuieli pentru a face profit. Capitalul de lucru este esențial pentru ca afacerea să se desfășoare normal, dar și pentru creșterea profitabilității businessului. 

 

În orice afacere este nevoie de bani pentru achiziția de noi echipamente, pentru recrutarea de personal, pentru instruirea angajaților, pentru menținerea și creșterea stocurilor sau pentru identificarea de noi piețe de desfacere a produselor și serviciilor oferite. 

Instituțiile financiare nebancare oferă împrumuturi de afaceri care permit antreprenorilor să își continue dezvoltarea și să treacă mai ușor perioadele de criză. 

Pentru capitalul de lucru, pentru investiții sau pentru cele două necesități, puteți apela la creditul pentru afaceri de la Mikro Kapital de până la 45.000 de lei cu garanție personală. Pentru sume de până la 700.000 de lei, pentru o perioadă de maximum 60 de luni, este nevoie de garanție personală, dar și de garanția unui bun mobil. 

 

Resurse în cel mai scurt timp

Indiferent de modalitatea aleasă pentru administrarea unei afaceri nu există o rețetă pentru garantarea succesului acesteia. Rezultatele sunt posibile cu multă muncă, dar și cu investiții financiare. 

Solicitarea unui credit de afaceri ar trebui să se facă după o analiză atentă a planului de dezvoltare, ținând cont de contextul economic real, de indicatorii de performanță după care fiecare antreprenor se ghidează și de tipul de activitate desfășurat. 

Accesarea unui credit pentru afaceri înseamnă o infuzie de capital, operațiunile putând fi realizate acum și online. Banii vor ajunge rapid, iar variantele prin care aceștia vor putea fi returnați la finalul perioadei contractuale sunt: online sau în numerar, prin virament bancar. 

 

Rate accesibile

În general, ratele dobânzilor la împrumuturile pentru afaceri sunt rezonabile, astfel încât antreprenorii să nu se găsească în imposibilitatea returnării împrumutului. 

Cu un minimum de documente necesare puteți accesa împrumutul dorit pentru a vă putea dezvolta afacerea, fără riscuri. Ratele țin cont de capacitatea reală de plată și de specificul fiecărei activități comerciale în parte, astfel încât să există siguranță de ambele părți. 

Avantajele pe care le oferă contractarea unui credit de afaceri sunt multiple. Totul depinde însă de viziunea antreprenorului și de dorința lui de a duce afacerea la un alt nivel. 

 

Oportunități multiple de împrumut 

De necesitățile fiecărei afaceri depind durata împrumutului și valoarea acestuia. Contractarea unui credit pentru afaceri pe o perioadă scurtă de timp înseamnă și rambursarea lui rapidă. 

În cazul extinderii afacerii aveți nevoie de capital consistent, motiv pentru care va trebui să apelați la un credit pentru afaceri mixt care să vă permită să faceți și investiții, oferindu-vă în același timp și banii necesari capitalului de lucru. Acest tip de credit pentru afaceri va însemna rambursare pe o perioadă mai lungă, dar și oportunități de evoluție deosebite pentru afacere. Bani mai mulți înseamnă investiții consistente, ceea ce poate duce la accesarea unor noi piețe de desfacere și atragerea de clienți, la care nu ați avut acces până acum. 

 

Plăți de urgență

Un credit pentru afaceri poate fi luat doar pentru majorarea capitalului de lucru, banii fiind esențiali atunci când nu aveți resursele financiare necesare pentru plățile către furnizori, pentru salariile angajaților sau pentru asigurarea stocurilor de marfă. Crizele de lichiditate pot fi trecute astfel, cheltuielile pe termen scurt fiind acoperite. 

Avantajele pe care le oferă un astfel de credit vizează și faptul că plățile sunt rapide, fără garanții suplimentare. Nu va fi nevoie de întreruperea sau diminuarea activității până când creditul contractat ajunge la dumneavoastră. Firma va putea să își desfășoare activitatea normal. 

 

Credit rambursat la timp, sprijin pe viitor

Un împrumut pentru afacere vă oferă posibilitatea depășirii tuturor obstacolelor și impulsul necesar pentru transformarea visului antreprenorial în realitate. Orice credit pentru afaceri rambursat în timp util, până la finalul perioadei contractuale, poate aduce avantaje în viitor.

Un antreprenor care are o relație bună cu orice instituție de creditare poate primi credit de afaceri personalizat, astfel încât să-și poată îmbunătăți permanent afacerea. 

 

Antreprenorii care au afaceri mici și mijlocii pot să își desfășoare activitățile în condiții normale, apelând la creditele pentru business, atunci când nu au lichidități sau vor să se extindă. Există soluții și consultanță de specialitate pentru cei care vor să își dezvolte afacerea, în condiții avantajoase.

 

Despre Termene.ro

Dacă tot sunteți aici, Termene.ro vă recomandă să vă abonați la newsletterul Cafeaua de la 7, care vă oferă ocazia să citiți tot ce s-a întâmplat important în ziua precedentă. Newsletterul vă recomandă informații care pot fi importante pentru antreprenori, știri utile în viața cotidiană, dar și noutăți de povestit colegilor sau angajaților într-o pauză.

Varianta video a newsletterului, poate fi urmărită pe Facebook, Youtube, Instagram, Tiktok, sau aici, pe blogul de news al platformei Termene.ro

Distribuie mai departe