Loading the Amira Audio Citește articolul...

Agenţia pentru Dezvoltare Regională (ADR) Sud-Muntenia, în calitate de Autoritate de Management (AM) pentru Programul Regional (PR) Sud-Muntenia 2021-2027, a emis Corrigendum-ul numărul 4 pentru Ghidul Solicitantului „Intensificarea creșterii sustenabile și a competitivității microîntreprinderilor și întreprinderilor mici din regiunea Sud-Muntenia”.

 

Modificările au fost efectuate în cadrul Priorității P1 – „O regiune competitivă prin inovare, digitalizare și întreprinderi dinamice”, Apelul de proiecte PRSM/ID/1/1/1.3/A, Obiectivul Specific RSO 1.3 – „Intensificarea creșterii sustenabile și creșterea competitivității IMM-urilor și crearea de locuri de muncă în cadrul IMM-urilor, inclusiv prin investiții productive”.

 

Principalele modificări aduse sunt următoarele:

  • Capitolul 4.3.2. Data și ora închiderii apelului de proiecte: Data limită pentru depunerea proiectelor a fost actualizată.
  • Capitolul 8.6. Aplicarea pragului de excelență: Au fost revizuite criteriile de evaluare și aplicarea pragului de excelență pentru proiectele depuse.
  • Anexa 5.1 – Instrucţiuni ETF.

 

Noua perioadă de depunere a proiectelor:

  • Început depunere: 15 martie 2024
  • Sfârșit depunere: 15 iulie 2024

Pentru detalii suplimentare accesează sinteza Ghidului

 

Notă: Mai putem prelua încă 5 proiecte. Solicitanții sunt încurajați să trimită propunerile cât mai curând posibil.

Sursa: Site-ul ADR Sud-Muntenia

 

Vezi o parte dintre proiectele noastre câștigate!

 Accesați portofoliul de proiecte câștigate aici

Pentru cei interesați de elaborare si depunere proiecte ne puteți contacta la:

📥 [email protected] /📞 0722 155 514

📥[email protected]/📞 0731 280 333

📥[email protected]/📞 0723 131 131

Despre Termene.ro

Dacă tot sunteți aici, Termene.ro vă recomandă să vă abonați la newsletterul Cafeaua de la 7, care vă oferă ocazia să citiți tot ce s-a întâmplat important în ziua precedentă. Newsletterul vă recomandă informații care pot fi importante pentru antreprenori, știri utile în viața cotidiană, dar și noutăți de povestit colegilor sau angajaților într-o pauză.

Varianta video a newsletterului, poate fi urmărită pe Facebook, Youtube, Instagram, Tiktok, sau aici, pe blogul de news al platformei Termene.ro

Distribuie mai departe