Loading the Amira Audio Citește articolul...
  • Relansată într-o nouă formulă pe 25 martie, platforma de știri Termene.ro a reușit să atingă în luna iunie, când traficul începe să scadă din cauza vacanțelor, un nou record. Produsul Business News oferit de Termene.ro furnizează conținut jurnalistic direcționat către antreprenori.

În weekendul recent încheiat, 15-16 iunie, platforma de știri Business News de la Termene.ro a reușit să înregistreze un trafic mediu de 90.500 de vizualizări în cele două zile ale sfârșitului de săptămână.

Cu acest trafic, Termene.ro ar fi pe locul secund al audienței în weekendul 15-16 iunie, după Profit.ro, în ceea ce privește publicațiile online care tratează în primul rând subiecte economice. Traficul principalelor publicații economice este măsurat de Biroul Român de Audit al Tirajelor, iar traficul Business News de la Termene.ro este calculat cu ajutorul instrumentelor Google și WordPress.

  • Traficul platformei de știri Business News by Termene.ro a înregistrat chiar o audiență de peste 80.000 de vizualizări în ultimele trei zile, în perioada 14-16 iunie.
  • Pe 15 iunie, platforma de știri a Termene.ro a înregistrat un nou record în ceea ce privește traficul zilnic, cu peste 118.000 de vizualizări.

Despre Business News by Termene.ro

Traficul și numărul de vizualizări ale platformei Business News de la Termene.ro au crescut constant de la momentul lansării, 25 martie, și până în prezent.

Accesările provin în principal de la antreprenori și persoane interesate de mediul economic și antreprenorial, deoarece produsul Business News al Termene.ro a fost promovat și prezentat doar abonaților Termene.ro și persoanelor care urmăresc Termene.ro pe rețelele de socializare.

Platforma de știri a Termene.ro poate fi găsită la linkul termene.ro/articole sau după ce accesează platforma Termene.ro este activă și opțiunea Business News.

Pentru perioada următoare, platforma Business News de la Termene.ro își propune să continue să crească traficul zilnic și audiența brută din datele de trafic, chiar dacă perioada de vară aduce o scădere a audienței tuturor site-urilor de știri din România.

Creșterea constantă a traficului realizat în rândul antreprenorilor s-a datorat unui conținut diversificat și știrilor exclusive despre programele de finanțare precum Start-Up Nation 2024, Femeia Antreprenor, IMM Plus 2024, și despre impozitarea IMM-urilor în anii următori. În plus, zilnic, platforma de știri conține analize bazate pe datele oferite de abonații Termene.ro, informații despre dezvoltarea antreprenorială în zone turistice, companii și domenii de activitate.

Zona de Business News oferă și o monitorizare zilnică a spațiului media și instituțional pe zona economică într-un Livetext.

Conținutul editorial și coordonarea acestuia sunt externalizate de Termene.ro către agenția de jurnalism Clever News Center.

Despre Termene.ro

Dacă tot sunteți aici, Termene.ro vă recomandă să vă abonați la newsletterul Cafeaua de la 7, care vă oferă ocazia să citiți tot ce s-a întâmplat important în ziua precedentă. Newsletterul vă recomandă informații care pot fi importante pentru antreprenori, știri utile în viața cotidiană, dar și noutăți de povestit colegilor sau angajaților într-o pauză.

Varianta video a newsletterului, poate fi urmărită pe Facebook, Youtube, Instagram, Tiktok, sau aici, pe blogul de news al platformei Termene.ro

Distribuie mai departe