• DAN Air a lansat oficial orarul de iarnă al zborurilor și introduce noi destinații de pe Aeroportul Internațional „George Enescu” din Bacău. DAN AIR va opera zboruri regulate directe din Bacău către Paris și Dortmund. Cursele către cele două noi orașe vor fi operate exclusiv de DAN AIR începând cu data de 16 decembrie, conform unui comunicat de presă al companiei.

„Continuăm să ne dezvoltăm activitatea la Bacău și ne bucurăm că putem să le oferim pasagerilor din regiunea Moldovei și mai multe destinații operate exclusiv de către noi pentru vacanțe sau pentru a-și vizita familiile. Paris a fost unul dintre orașele solicitate de pasageri, la fel și Dortmund, mai ales că în Germania există o comunitate mare de români. Cel de-al doilea avion pe care l-am alocat operațiunilor regulate de la Bacău ne permite practic să zburăm cu frecvențe crescute pe toate rutele cerute de pasageri. Prin diversificarea orașelor, ne dorim să contribuim și la creșterea atractivității și a traficului de pasageri pe Aeroportul Internațional „George Enescu” din Bacău”, a declarat CEO-ul companiei DAN Air, Matt Ian David.

Reamintim că anul trecut compania și-a mutat operațiunile pe aeroportul din Bacău, după ce a operat inițial pe aeroportul din Brașov. Compania aeriană DAN Air a anunțat anul trecut că va renunța la zborurile de pe aeroportul brașovean, pe fondul deciziei aeroportului de amânare a extinderii orarului de funcționare pentru luna ianuarie 2024.

Potrivit sursei citate, noul program de iarnă cuprinde frecvențe crescute către destinațiile deja existente (Bruxelles, Londra, Torino, Dublin, Roma, Barcelona, Liverpool, Madrid, Bologna și Milano). Odată cu orarul de iarnă, pasagerii vor avea parte de bilete mai accesibile și flexibilitate în planificarea călătoriilor.

Programul zborurilor între 27 octombrie și 15 decembrie:

  • Bacău – Bruxelles: în fiecare luni și vineri
  • Bacău – Londra: în fiecare luni și vineri
  • Bacău – Torino: în fiecare marți și sâmbătă
  • Bacău – Dublin: în fiecare marți și sâmbătă
  • Bacău – Roma: în fiecare miercuri și duminică
  • Bacău – Barcelona: în fiecare miercuri și duminică
  • Bacău – Liverpool: în fiecare miercuri
  • Bacău – Madrid: în fiecare joi și duminică
  • Bacău – Bologna: în fiecare joi și sâmbătă
  • Bacău – Milano (Bergamo): în fiecare marți și joi

Programul zborurilor între 16 decembrie și 29 martie:

– Bacău – Paris (Beauvais): în fiecare luni și vineri

Despre Termene.ro

Dacă tot sunteți aici, Termene.ro vă recomandă să vă abonați la newsletterul Cafeaua de la 7, care vă oferă ocazia să citiți tot ce s-a întâmplat important în ziua precedentă. Newsletterul vă recomandă informații care pot fi importante pentru antreprenori, știri utile în viața cotidiană, dar și noutăți de povestit colegilor sau angajaților într-o pauză.

Varianta video a newsletterului, poate fi urmărită pe Facebook, Youtube, Instagram, Tiktok, sau aici, pe blogul de news al platformei Termene.ro

Distribuie mai departe